Sådan installeres en mosaik Backsplash

April 25

Installere en mosaik backsplash for at gøre en forbløffende overgang i dit køkken. En mosaik backsplash er en gruppe af fliser eller stykker af glas, der har været arrangeret i et mønster eller design efter eget valg. Mens dekorative karakter, er dens officielle formål at beskytte væggene i dit køkken.

Instruktioner

Sådan installeres en mosaik Backsplash

•Fastsætte jeres mønster. Der er ingen regler med hensyn til type af mønster du skal designe kun at det skal være noget du vil nyde at se på i temmelig lang tid. Det er en god idé at tegne mønsteret på noget, der er skåret ned til størrelse eller i det mindste snit til at skalere, så du kan få en realistisk idé om, hvordan det færdige produkt ser ud, når du har installeret en mosaik backsplash.

•Gather dine værktøjer. Det er altid en god idé at have alle dine værktøjer og materialer indsamlet og klar til at gå, før du installerer en mosaik backsplash. Dette gør det muligt at undgå at spilde tid på at lede for værktøjer en gang projektet statistik og forhindrer improviseret kører for at købe eller låne værktøjer, når projektet begynder.

•Arrange fliser på dit mønster. Dette er et vigtigt skridt, som mange folk forlader. Dette giver dig mulighed for at se fliser i aktion og foretage justeringer, før du faktisk installerer en mosaik backsplash.

•Sæt fliser til din væg med thinset (flise lim) og derefter gøre det muligt at tørre natten over. Du vil gerne give mindst 24 timer, så du kan være temmelig sikker på, at flisen er sat og vil ikke let fortrængt i løbet af de næste skridt.

•Spread injektionsmørtel over flise, gør det muligt at indstille for omkring 15 minutter, og derefter fjerne injektionsmørtel fra fliserne med en fugtig svamp. Når injektionsmørtel er blevet fjernet vil du tørre fliser med et tørt håndklæde til at bringe skønhed i din kreation.

•De sidste trin, når du installerer en mosaik backsplash er den ren op af dine værktøjer. At gøre dette til en del af processen, hver gang du starter et projekt forsikrer at dine værktøjer altid returneres til det rette sted, således at du kan finde dem når du har brug for dem.

Tips & advarsler

  • Brug handsker og beskyttende øje ware, når du installerer en mosaik backsplash at undgå skader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com