Sten for bambus planter

April 26

Heldig bambus er en let dyrket plante, ideel til begyndere. Denne plante vokser hydroponically, hvilket betyder, at det ikke behøver jord at vokse ordentligt. I stedet for plantning i jord, er lucky bamboo dyrket i en beholder med vand sammen med et par inches af dekorative sten til at holde det på plads. Indstillinger Vær for dekorative sten er talrige, fra sten til kugler til småsten, så kreativ når plantning din nye lucky bamboo.

Dekorative småsten

Mexicanske strand småsten er små og ideel til brug i lucky bamboo containere. Disse småsten kommer i en række farver, herunder sort, rød, hvid og gul. De er også tilgængelige i poleret (glat og blank) og upoleret (ru og naturligt udseende) sorter.

Glas perler

De samme glat glas perler anvendes i craft-projekter er også ideel til dyrkning af lucky bamboo. Disse perler er omtrent samme størrelse som en marmor og kommer i størrelser spænder fra mini til jumbo. Glas perler findes i en bred vifte af farver som blå, grøn, klar, gul, rød, pink, lilla og sort. Glas perler kommer ofte i store mængder til lave priser.

Glas figurer

Glat glas sten, omtrent samme størrelse som kugler kun i forskellige former, gøre en kreativ alternativ til traditionel sten plejede at dyrke lucky bamboo. Disse figurer er tilgængelige i mange størrelser og farver. Figurer omfatter hjerter, stjerner, torve, fisk, blade og snegle.

Glas runder

Glas runder ligner små, glatte haven sten i størrelse og form. Forskellen er, at disse runder er lavet af gennemsigtigt glas og fås i farver som grøn, blå, rød, pink; lilla og gul. Størrelse fra små til store, er glas runder en økonomisk måde at matche din heldige bambus sten til dit hjems farveskemaer.

Kugler

Disse kugler er magen til kuglerne børn lege med i størrelse og form. De er tilgængelige i de fleste helst farve, du ønsker fra blå til grøn og orange. Kuglerne er let at rengøre og kan genbruges fra plante til plante. Vælg flere farver og bland dem op; kuglerne er en billig måde at tilføje interesse for din bambus beholder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com