Hvordan man opbygger trætag kantsten

April 27

Hvordan man opbygger trætag kantsten

Træ tag kantsten, typisk bygget på byggepladsen skal tjene som en base for ovenlys, er fremstillet af trykimprægneret dimensionelle tømmer, 2 inches tyk af en passende bredde for projektet, mindst 4 inches typisk og mere tilbøjelige til at være 6 inches. Kantstenen, selv er en simpel boks, nemme at konstruere. Omhyggelige målinger af kantstenen størrelse er afgørende for projektet.

Instruktioner

•Kontakt fabrikanten dimensionering instruktioner for model af ovenlys, du installerer. For eksempel, kan en 3-af-3-fods ovenlys kræve en tag åbning af 36 1/2 af 36 1/2 indrammet af 2-af-4s naglet mellem tag spær. Den indre dimension af din trætag bremse skal matche taget åbning netop.

•Klippe trykimprægneret tømmer, typisk 2-af-6s, med en chop så at din dimensioner. For eksempel, for ovenlys beskrevet i trin 1, nødt top og bund af kantstenen til at måle 36 1/2 inches. Siderne skal måle 33 1/2 inches, som når skruet fast til de øverste og nederste stykker, hver 1 1/2 inches tyk, gør sider de ønskede 36 1/2 inches lang.

•Applicer en tube konstruktion lim fra en fugepistol i en bølgede mønster til hver ende af side stykker af tømmer. Klemme kantstenen sammen med to lange bar skruetvinger at trykke på de øverste stykker mod side-stykker.

•Drill pilot huller og countersinks for 3-tommer galvaniseret træskruer. Indsætte tre skruer i hvert hjørne af 2-af-6, gennem de øverste og nederste stykker og i side-stykker. Tillad kantstenen for at sidde i flere timer eller natten over, at holde klemmerne på plads, per den klæbende maker instruktioner for tørretid.

•Lay afsluttede kantstenen over tag åbning at kontrollere nøjagtige placering. Fjerne kantstenen og caulk tidspunkt af taget hvor den vil mødes i bunden af kantstenen stærkt med polyurethan caulk i en fugepistol. Sted kantstenen tilbage på plads og fastgøre den på indersiden til tag framing med to No. 10 galvaniseret søm eller to No. 8 dæk skruer pr. side drevet en vinkel, på samme måde til, bruges til toenailing bestyrelser.

Tips & advarsler

  • Flash skillevej af kantstenen og tag med trin blinkende eller et matchende sæt fra ovenlys producenten, placeret over tagpap, hvis du har en rullesten tag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com