Hvordan man laver dit eget Tæppe Cleaners

April 27

Hvordan man laver dit eget Tæppe Cleaners

Før at ty til dyre tæppe cleaners, prøve at lave din egen eller bruge enkle hjem retsmidler. Check med pleje instruktioner først at lære den bedste måde at rense din specifikke tæpper eller tæpper. Også teste alt i en diskret område at tjekke for farveægtheder før du bruger rengøringsassistenter i et åbent område.

Instruktioner

•Sweep tæppe med en kost til at opløfte tæppe fibre. Derefter drys bagepulver på tæppet, og lad det sidde natten over. Vakuum næste dag. Dette hjælper med at rense og fjerne lugt fra tæpper.

•Mix lige dele salt, hvid eddike og borax og gnid det på de farvede områder af dit tæppe. I tre til fire timer efter det tørrer, vakuum pulverformige blanding og pletter væk.

•Forgo kommercielle rengøringsmidler og bruge almindeligt varmt vand når rengøring tæpper med en damp renere. Du kan tilføje 1 kop eddike for hver 2 1/2 gallon af vand, som hjælper med at fjerne lugt og eventuelle gamle shampoo eller rengøringsmidler i dit tæppe. Læs maskinens brugsanvisning først for at kontrollere, at du kan bruge eddike og at du ikke vil tømme en garanti. Også, eddike undertiden svinder mørkere tekstiler så bruge omhyggeligt.

•Brug andre hjem retsmidler til at rense dine tæpper. Club soda, for eksempel, virker godt til at fjerne og duppes væk blod og rød vin pletter. Drys majsstivelse på tæppe og lad det sidde natten over før støvsugning at rense fedtet eller fedtet pletter. Sprit eller brintoverilte kan også rense pletter på tæpper, men de sommetider fade farvede tekstiler så brug forsigtigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com