Symptomerne på en godt vand pumpe fejl

April 8

Et godt vandpumpe er en dykkede eller semi-submersible pumpe, der presser vand fra en underjordisk godt ind i bygningens VVS system. Pumper er bedømt og installeret baseret på dybde og diameter af brønden og anslået peak vandforbrug. Godt pumper er meget holdbare og mange bliver pligtskyldigt leverer vand i mange år, men nogle pumper kan opleve symptomer på fiasko. I de fleste tilfælde bekendtgørelser boligejer en lille ændring i vandindhold eller pres som den pumpe funktion svinder.

Vand tryktab

Et fælles tegn på pumpe svigt er et tab af vandtryk. Trykket kan synes normal på først, men i sidste ende svinder. Dette indikerer en slidt og svigtende motor. Hvis trykket varierer eller er intermitterende--f.eks hvis vandhanen kører ved normalt tryk, så bremser--pumpen mest sandsynligt overophedning. Når pumpen er afkølet, returnerer trykket normalt til normal indtil pumpen overophedes og trykket falder igen. Dette indikerer et svigtende motor, og pumpen skal udskiftes.

Formindsket vandet udbytte

Formindsket, eller lav-giver vandproblemer er anderledes end vand tryktab. Lavtryk producerer masser af vand, men på en langsom eller reduceret flow. Fremstilling af lavt vand er utilstrækkelig vandproduktion. Produktionen kan falde over tid, ikke kan opfylde peak vand krav såsom fylde vaskemaskinen eller kører opvaskemaskinen. Lav-udbytte kan være forårsaget af utilstrækkelig grundvandsmagasin niveauer eller lækager i en brønd. Hvis symptomerne udvikler sig langsomt og grundvandsmagasin niveauer forbliver konstant, er lav-udbytte sandsynlig bevirkede af erosion af pumpe skåle eller huller i pumpens anledning rør.

Konstant cykling

En pumpe, der er konstant cykling på og off er sværere at diagnosticere. En lækage i de godt system kan forårsage vandstanden til at svinge, forårsager pumpen til at tænde mere ofte. Godt vand niveauer kan svinge i en tid med overdreven nedbør efter en tid med lidt nedbør. Hvis vandstanden er tilstrækkelig og konstant, har en pumpe, der konstant cykler og slukkes med nedsat vandproduktion sandsynligvis et funktionssvigt vandpumpe impeller.

Dårlig vand

Ildelugtende, overskyet vand eller vand, der smager beskidt eller sur er et symptom på en defekt pumpe, en undermålere pumpe eller en pumpe, der overpumping godt. En pumpe, der ikke korrekt vandcirkulation tillader vand at blive stagnerende eller snavset. Bakterier yngler i de stillestående vand og sediment fyld vand og pumpe, producerer en usmagelig lugt i vandet. En ofte cykel pumpe kan dræne godt, forårsager underground gasser eller sediment opløses i vandet og forårsage tidlig svigt af pumpen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com