Fransk land Design vindue behandlinger

April 27

Fransk land Design vindue behandlinger

Et af de karakteristiske elementer af franske country indretning er betoningen af vinduer, udsigt og naturligt lys. Af denne grund undgå mange fransk land interiør tunge gardiner til fordel for lettere, lysere eller mere minimalistisk vindue behandlinger. Du kan give din interiør en klassisk fransk land look ved hjælp af vintage franske stof som gardiner.

Blondegardiner

Blonder paneler giver et feminint touch til en franske country indretning og give et minimum af privatlivets fred mens det stadig tillader naturligt lys at stream inde. Du kan bruge blonder længere eller bredere end vinduet, selv for at understrege vinduet. Vintage, antik og håndlavede kniplinger låner plads gammeldags charme.

Du også kunstigt kan alder kniplinger stof ved farvning det med sort te: Fyld en 5-gallon spand med meget varmt vand. Tilføj 30 sække med sort te og rør indtil te har en chance for at stejle. Fisk ud teposer med en si eller hulske. Nyd ren blonder i sort te løsning for en dag og en halv. Hænge det til tørre på en tørresnor, men stærk sollys.

Toile gardiner

Toile er et varemærke stof af fransk design og almindeligt anvendt på tapet, sengetøj, polstring og vindue behandlinger i franske country indretning. Toile tendens til at være tykkere end blonder eller ren og skær paneler; Vælg en hvid eller creme baggrund for at holde dit hjem lyse.

Du kan fremkalde den franske landskab være at vælge en traditionel toile design med dyr i silhuet eller natur scener, eller tilføje et twist med en moderne fortolkning af toile, som et udskrift af en urban scene i chartreuse eller periwinkle.

Cafe gardiner

Den franske bistro forkærlighed for Cafe gardiner svarer godt til en fransk land interiør. I almindelighed, består Cafe gardiner af en enkel, prunkløst bomuld, musselin eller ren og skær stof i hvid, creme eller en bleg nuance. Repurposed viskestykker eller forklæder også arbejde samt café gardin.

En simpel loop i hem tillader dig at slide Cafe gardiner over en smedejern, træ, messing eller kobber stang. Ellers kan du tilføje bomuld faner til stoffet og skub dem over stangen. Nøglen til Cafe gardiner er at hænge dem halvvejs ned vinduesrammen. Denne teknik efterlader øverst i vinduet udsat, giver udsigt over de udenfor liggende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com