Ice anlæg vækstrate

April 27

Ice anlæg vækstrate

Den hastigt voksende fælles is plante er en flerårig plante brugt som komposteringsprocessen. Det vokser funklende hvide blomster med hvide tråde med røde, pink eller lilla kronblade. Ice anlæg er opkaldt efter de glinsende membraner dækker sine blade.

Vækst

Is planter vokse hurtigt, så de kan dække store områder af jorden i en forholdsvis kort tid. Ice anlæg vækstsæsonen er i foråret og sommeren måneder. Længden af vækstsæsonen afhænger af regelmæssig adgang til vand og jord saltholdighed. Tørke og høj saltholdighed skæres plantens vækstsæsonen kort, får det til at blomstre.

Faktorer

Ice anlæg vækstpotentiale er påvirket af sine omgivelser. Prøver, der er godt vandes og holdes i et miljø med lav-salt sprede op til 2 fod i diameter i løbet af måneder.

Beliggenhed

Is anlægget er en hårdfør arter, der tåler en bred vifte af jord kompositioner. Det kan tåle Sure, neutrale eller basiske jord pH, tørke og høje niveauer af salt. Ice anlæg findes i mange miljøer og er godt i forstyrret jord men ikke tolerere skyggelagte områder.

Bruger

Ice anlæg har spiselige blade og frø, der er kogt og bruges i salater. Knuste blade kan også bruges som et alternativ til sæbe og dens tendens til at akkumulere salt gør det nyttigt for sanering høje niveauer af jordens saltholdighed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com