Hvordan man laver en træ gesims Valance

April 8

Hvordan man laver en træ gesims Valance

Dekorative vindue behandlinger, såsom valance gesimser, tjener to hovedformål. Først er som en accent til indretningen af dit rum. Andet er at skjule vinduet behandling hardware, såsom mekanisk åbnere eller toppe af blinds. Oprette din egen brugerdefinerede træ gesims valance er en måde at sikre det udseende, du ønsker. Opbygge din valance stor nok til at klare alle bevægelige dele til jævn drift.

Instruktioner

•Measure det vindue, du vil installere din omhæng på. Tage måling fra udenfor til uden for vinduet trim. Også måle vindue behandling fra væggen til den udvendige kant af behandlingen.

•Klippe ansigt skaermkants fra 1 x 8 tommer pine. Skåret stykke 4½ inches bredere end vinduet trim fra det sidste trin. Skære en 45-graders miter i hver ende, en højre og en venstre. Bruge en gering sav til at foretage nedskæringer.

•Measure og skær to side returnerer. Disse er de stykker, som plads i ansigtet af gesims væk fra væggen. Gøre hver tilbagevenden 2½ inches længere end måling af vinduet behandling ud fra væggen. Skære en 45-graders miter den ene ende af hvert stykke.

•Spread træ lim langs ansigtet stykke mitered ender. Juster de to afkast til at danne en U form, med spidser justeret på begge sider. Klemme afkast i position med bar skruetvinger. Søm dem på plads med finish negle, tre søm i hver vende tilbage.

•Klippe stykker af 2-tommer kroneformen passer til den øverste kant af ansigtet og to returnerer. Skære 45-graders spidser på begge sider af den forreste stykke, en højre og en venstre. Skære en 45-graders gering på ene ende af hvert afkast stykke, en højre og en venstre.

•Glue og negle kroneformen til ansigt af valance, flugter med den øverste kant. Bruge én Udfør negle hver 6 til 8 inches, med mindst to søm i hvert afkast.

•Fyld neglen huller i valance med opløsningsmiddel-baseret træ fyldstof og sand ansigt med 150-sandkorn sandpapir. Anvende en frakke af primer, hvis du agter at male valance, eller en jakke af pletten, hvis du ønsker en træ korn finish.

•Følg lag primer med to frakker af halvblank interiør latex maling. Brug en fin børste for både primer og maling, rengøring det mellem frakker med mineralske spiritus. Brug lange, lige strøg og arbejde for at holde primeren og maling som selv som muligt for at forhindre kører og drypper i finish.

•Applicer rydde finish over tørrede pletten. Bruge mindst to frakker i dit valg af glans. Brug en fin børste og anvendelse ved hjælp af god maling teknikker som skitseret ovenfor.

•Sæt fire, 1½-tommers L beslag, én til hver øverste og nederste hjørne af afkast, for montering. Placer dem saa L udvider vinkelret på træ tilbagevenden, og vil resten flush mod væggen. Brug tre-kvart-tomme træ skruer til at fastgøre dem.

Tips & advarsler

  • Montere valance ved at køre en 3-tommer behandlede dæk skruen gennem hvert hul i parentes, gennem drywall eller gips, i udformningen af væggen ved siden af vinduet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com