Slibning Tips

April 27

Slibning Tips

Sandpapir kommer i en bred vifte af stilarter, gryn og materialer. Sandpapir grus normalt spænder fra 36 til 320. Wet-tørre sandpapir har en grus på op til 600 og bruges til finish projekter. Sandpapir er lavet af garnet, aluminiumoxid eller siliciumcarbid. Tør anvendelse sandpapir er lavet af garnet og aluminiumoxid, mens wet-tørre sandpapir er lavet af siliciumcarbid. Aluminiumoxid sandpapir har en længere levetid end de andre typer og bruges hyppigere anvendt med magt sanders.

Træ slibning

Når slibning træ, sand i samme retning som korn. Slibning på tværs af korn kan forårsage ridser, hvilket resulterer i en rå udseende. Hvis dette sker, får man sand igen for at fjerne ridser.

Slibning af plane overflader

Bruge en slibning blok eller elektrisk sander med flad slibning værktøj til at oprette glatte overflader. Disse sanders er almindeligt anvendt til at udjævne træ bordplader, døre og gulve.

Sandpapir Tips

Brug sandpapir til at oprette glatte overflader. Starte slibning med et groft grus papir og gradvis arbejde din vej ned til et fint grus papir. Det grove grus papir vil fjerne større mangler og fine grus papir tilføjer en polering touch.

Slibning svamp bruger

Brug slibning svampe på kurvede materialer. Slibning svampe er designet til at flex i afrundede kanter, cirkulære objekter, og ind i revner og olivenlunde. Slibning svampe findes i flere størrelser og former og kan bruges på stoleben, omkring rækværk og spindler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com