Hvordan man dyrker Boysenberry vinstokke

April 8

Hvordan man dyrker Boysenberry vinstokke

Boysenberry vin (Rubus ursinus x idaeusare) menes at være en krydsning mellem loganberry, brombær og hindbær vinstokke. De blev udviklet af landmand opkaldt Rudolph Boysen i det sydlige Californien. Senere Walter Knott tog sig af de nye planter og til sidst hans gård blev kendt for sin restaurant, boysenberry tærter og endelig de konserves, der forvandlede Knott's Berry Farm til den succesfulde tema park i dag. Men Boysenbær forblive en vidunderlig frugt skal dyrkes i haven. Her er nogle oplysninger om boysenberry vin og hvordan man dyrker det.

Instruktioner

• Som landskab planter, boysenberry vinstokke er stor til at dække hegn og store områder kan du maskere, som træstammer eller uønskede visninger. De kan let sende oppe længe yndefulde grene til 8' i længden, så hvis du ønsker at bruge dem som en skærm, de bedste er bundet til at holde dem fra sprællende på jorden for meget.

•Den frugt er stor spises friske eller anvendes til konservering, frysning, gelé og sirup. Det er rige på C-vitamin, calcium, fiber, folinsyre, mangan antioxidanter, jern og har endda en rimelig mængde af kalium.

•Boysenberries er flakkende brombærbuske. De sender længe vandrer grene kaldet «canes». Det er bedst at give dem vægge eller hegn til sprawl over at holde frugten ren og gøre dem til at se attraktive. Bære handsker, når du arbejder med thorned sorter, som de er meget ru til at håndtere. Der er også thornless sorter.

•Plant Boysenbær omkring 3 fødder fra hinanden i fuld sol og i jord med masser af organics gravede sig ned. Vand dem i grundigt og muld overfladen af jorden. De gerne være lidt fugtig, men tørre ud lidt mellem vandingerne. I zone 6 eller varmere er det bedst at plante Stokke i efteråret. For køligere klimaer er foråret den bedste plantning tid. De frugt normalt i slutningen af foråret eller forsommeren og det er en god ide at skære de ældre Stokke højre tilbage til jorden efter frugtsætning. Boysenbær er som regel koldt tolerant til omkring 20' F, dog med barkflis, kan tage en lejlighedsvis koldere magi.

•Til flere oplysninger om hvordan man dyrker boysenberry vin og hvor kan man købe planter, se venligst de ekstra ressourcer, der er anført nedenfor.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com