Min hindbær blade vender gul

September 30

Min hindbær blade vender gul

Hindbær og brombær vokse på lignende buske og producere klynger af bær i slutningen af sommeren. Hindbær planterne er hårdføre, hurtigtvoksende sukkerrør planter, der producerer en stor høst når sundt, og plukke hindbær kan blive et projekt for hele familien. Hvis din hindbær blade gulfarvning, er det et tegn på angst, der kan påvirke størrelsen og kvaliteten af din høst.

Klorose

Der er to typer af klorose, der kan påvirke hindbær blade. Hvis bladene er gult med grønne årer, lider den hindbær anlægget af en jernmangel. Over tid, jern mangler bliver bladene gule og svække bush's produktion af ny vækst og hindbær senere på sæsonen. Hvis bladene er grønne med gulfarvning vener, har hindbær bush veinal klorose, som er spredt af nematoder og forårsaget af en virus. Det kan stunt blade og reducere høst størrelse.

Hindbær mosaik sygdom

Hindbær mosaik sygdom er en virussygdom, der forårsager en række problemer for hindbær planter, herunder den spraglede gulfarvning af blade som den trækker sit navn. Andre symptomer kan omfatte hæmmet vækst, leaf vabler og brun spids på blade, ifølge University of Minnesota forlængelse. Denne sygdom spredes ved den hindbær bladlus. Skadedyrsbekæmpelse er afgørende for at undgå sammentrækning af sygdommen. Infektion stunts vækst og påvirker kvaliteten af hindbær.

Root Rot

Phytophthora root rot er en svampesygdom, der påvirker jorden og rødderne af hindbær planter. Som sygdommen skrider frem, bladene af den hindbær bush vil vende gul rundt om kanterne og visne eller vises svides, University of Minnesota udvidelse rapporter. Denne sygdom dræber hindbær Stokke og buske i en kort periode. Behandle planten med et fungicid og fjerne enhver hindbær buske, der udviser alvorlige visnesyge og skader at forhindre sygdommen i at spredes.

Pest problemer

Pest problemer, herunder problemer med bladlus, japanske biller, hindbær cane Udvisningshamre og andre insekter, har potentiale til at forårsage den hindbær anlægget bladene bliver gule i en kort periode. Som insekter foder på anlægget, bladene mister næringsstoffer og er såret ved bid af insekter; begge disse faktorer bidrager til gulfarvning bladene og laset kanter, hvilket svækker planten. Anvende et pesticid til bush regelmæssigt for at beskytte det mod insekter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com