Trinvise instruktioner på efterbehandling betongulve

April 29

Betongulve er blevet meget populære i de sidste par år. Husejere bruger det som deres gulve option i flere rum under opførelsen, og transporterer det udenfor på terrasser, fortove og endda indkørsler. Med tilføjelser af pletter og mønster former, konkrete er en alsidig gulve option.

Forberedelse

Du skal træffe forberedelser, hvis du planlægger at have færdig beton i dit nye hjem. Lad builder ved, at du vil visse værelser til har færdig beton gulve. Bygherrer bør afslutte gulvet med en poleret overflade, når det betonfundamentet hældes. Også, hvis overfladen er at blive stemplet, der skal ske, når fundamentet er hældt. Disse samme trin gælder for terrasser, indkørsler og fortove. Hvis du planlægger at have beton scorede, bør for eksempel med store 2 x 2 diamant flise nedskæringer, dette gøres før framer starter stående op ad vægge. Det sidste trin er at tape ned pap i de lokaler, hvor konkrete at blive færdig. Dette vil beskytte det under opførelsen og minde forfattere ikke til tå negle eventuelle midlertidige afstivning til den færdige beton.

Ansøgning

Anvendelsen af pletten er forholdsvis let. Du skal grundigt feje noget savsmuld eller snavs ud af beton. Moppe op resterende snavs fra overfladen. Næste, du skal blande pletten i en transportabel sprayflaske, tilgængelig fra din lokale tømmer værftet hvor de sælger insekticid. Følg anvisningerne på pletten for blanding. Bruge en anden plet flaske for hver farve. Hvis du planlægger at blande pletter, har alt klar til at gå, før du starter. For at bløde farver sammen er det bedst at våd beton, før du starter. Pletten er vandbaseret og bliver bløder sammen i stedet for pøl op hvis ikke anvendes en våd overflade. Du kan blande to farver, skal du anvende dem på våd beton. Start med de lysere farve, og derefter sprøjte lidt af den mørke farve på toppen. Det bliver diffus og give dig en smuk finish. Lad pletten tørre og vaske eventuelle rester. Du kan være nødvendigt at gøre dette flere gange, eller endda moppe det flere gange for at få det rent. Igen sætte pap ned til at beskytte den færdige overflade, indtil det er tid til at gøre punch ud af huset. Dette vil beskytte Gulvbelægning fra de forskellige fag, mens de arbejder.

Finish

For at afslutte betonen, fjerne pappet og moppe det igen. Anvende en frakke af konkret sealer. Det gælder indvendige og udvendige færdige beton. Hvis du planlægger at injektionsmørtel nogen af beton, som de 2 x 2 diamant mønster nævnt ovenfor, gøre det efter anvender den første frakke sealer. Dette vil hjælpe med at holde injektionsmørtel klistrer til Poleret beton finish. Applicer yderligere lag af sealer pr. etiket retninger. Du bliver nødt til at genanvende sealer om en gang om året at vedligeholde gulvet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com