Hvad kan bruges til at rengøre lædersofa?

April 29

Hvad kan bruges til at rengøre lædersofa?

Lædersofaer kræver kærlig pleje. Hvis du rense dem med de forkerte løsninger, kan du permanent skade eller misfarve læderet. Hvis du ønsker at holde din lædersofa, ser ud som ny, skal du rense den jævnligt med en løsning, der kan sikkert fjerne støv, snavs og debris.

Klud og vakuum

Hvis du kun har brug at fjerne støv og rydde op, "God husholdning" anbefaler brug af intet mere end en blød klud og støvsuger. For afstøvning, kan du bruge en fjerkost i stedet for en blød klud, men du bør bruge en klud straks til at absorbere spildt væske. En håndholdt støvsuger eller en støvsuger udvidelse slange kan fjerne akkumuleret støv og snavs fra inde i sprækkerne.

Eddike

For patent læder, kan du vedligeholde den naturlige glans af dypper en klud i hvid eddike og aftørring ned hele overfladen af sofaen. Du behøver ikke at skylles af læder, men anvende eddike konservativt, da det kunne ændre farven på læderet, hvis de anvendes i overskud. For at undgå overforbrug af eddike, vride ud kluden før aftørring ned din sofa, så at du har et fugtigt (i modsætning til en gennemblødt) klud.

Sprit

Hvis din lædersofa bliver plaget af mug, prøve at anvende sprit. Sprit kan sikkert rengøre Læder mens drab mug sporer, ifølge en rapport fra University of Missouri forlængelse. Bland lige dele varmt vand og sprit, anvende løsning til en blød klud og tørre ned i læder. Altid fortyndet sprit med vand, og kun bruge det til spot-rengøring i nødsituationer, da overdreven brug af alkoholer kan misfarve læderet. Når der beskæftiger sig med meldug, kan du tørre læderet hurtigt da meldug skal tørres. For at undgå at bruge varme, tørre lædersofa med en hårtørrer på en cool indstilling.

Bagepulver

Bagepulver gør også en effektiv renere for lædersofaer. Bare fugt en blød klud med varmt vand og dyppe den i bagepulver. Derefter bruge klud til at skrubbe enhver sort scuffmarks. Skyl i sofaen med en anden klud fugtet med koldt vand. Hvis et kæledyr har en ulykke på sofaen, kan du bruge tør bagepulver til at absorbere væske og deodorize læderet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com