Hvordan kan jeg gøre min elektriske Roaster nemmere at rengøre?

April 29

Elektrisk Risteovne er handy apparater, der kan bruges som transportabel ovne eller til forberedelse og servering store partier af mange forskellige fødevarer for sammenkomster. Så handy som de er, dog elektriske Risteovne kan være svært at rengøre på grund af deres klodsede størrelse og, at fødevarer, som har kogt i lange perioder af tid undertiden stikker eller brænder til madlavning pan. Der er et par ting du kan gøre for at gøre oprydning af din elektriske roaster lettere, men.

Coat panden

Før du begynder at tilberede din mad, spray panden med en non-stick madlavning spray. Dette vil forhindre mad klistrer uden at tilføje fedt til din opskrift. Let frakke hele indersiden af gryden. Som alternativ kan gnide et meget tyndt lag af vegetabilsk olie rundt i siderne og i bunden af gryden.

Forhindre afbrænding

Når du er madlavning, Sørg for at overvåge temperatur for at forhindre afbrænding. De fleste Risteovne har mulighed for at varme op til 450 grader, som kan hurtigt brænde og svide mange fødevarer. Hvis du vil bruge en høj temperatur til at brune kødet, gøre det for kun kort tid og se det nøje.

Hvis du er madlavning en parabol, der indeholder væsker, tjekke skålen med jævne mellemrum for at sikre, at væsken ikke er fordampet mens madlavning. Tilføje flere hvis nødvendigt. Også røre parabol lejlighedsvis at holde visse dele af mad, som regel, at røre siderne og bunden af gryden, fra stikning og sammenklumpningstilsætningsstoffer på panden.

Bruge en bagning Rack

Hvis din roaster omfatter en bagning rack, lå der på bunden af stegeso og kog fødevarer individuelt i brød pander eller gryderet retter på rack. Selv om du har stadig snavset service, behøver du ikke at rense den besværlige bradepande, fordi stegeso fungerer som en almindelig ovn ved hjælp af denne metode.

Blød og lad det simre

Hvis du har en bagt på rod, når du er færdig med madlavning og servering din mad, lad roaster gør hovedparten af sine egne oprydning. Brug en plastik spatel, skrabe ud så meget madrester som muligt. Derefter udfylde den bradepande med varmt vand og en sprøjte af flydende opvaskemiddel. Drej roaster til 350 grader og lad den sæbevand simre i 30 minutter eller længere. Slukke stegeso og lad vandet afkøles. Da det køler, vil vandet fortsætte med at arbejde på opblødning hårde fødevarer rester. Når vandet er køligt, dumpe det ud og skrabe ud af det nu-blødgjort rod. Gryden kan derefter vaskes i hånden eller sætte gennem en cyklus i opvaskemaskinen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com