Kirsebærtræer & insekter, der forårsager blade skader

April 29

Kirsebærtræer & insekter, der forårsager blade skader

Kirsebærtræer er en yndet plante blandt mange gartnere, ikke kun for den lækre frugt, de producerer, men for de smukke blomster, at nåde filialer om foråret. Mange af kirsebærtræ arter købes er relativt nemt at pleje; men der er nogle insekter, der er kendt for at plage træerne, og disse kan forårsage alvorlige skader, hvis venstre umarkeret.

Telt Caterpillar

Telt caterpillar er en plage for mange arter af kirsebær træ. I tidlige faser af livet, vil telt caterpillar spise på bladene af en gren af træet. Ifølge Washington State University, kan bare en telt caterpillar forårsage en 20 procent bladtab af en lille kirsebærtræ. Et angreb af telt larver kan forårsage samlede bladtab til et kirsebærtræ. Mens en enkelt forekomst af denne bladtab sjældent dræber træet, kan det stunt vækst og efterlader træet modtagelige for tørke eller sygdom.

Bladlus

Bladlus er en af de mest almindeligt set insekter i haven. Der er mere end 350 forskellige arter af bladlus, med en håndfuld af disse arter findes specifikt på visse sorter af kirsebærtræ. For eksempel, sorte kirsebær bladlus kan findes på arter af tærte cherry tree, men chokecherry bladlus foretrækker at spise på pin kirsebær og chokecherry træ. Bladlus forbruge sap fra de planter, de lever på og et angreb af bladlus kan forårsager alvorlige visnen og skader på din kirsebærtræer.

Udvisningshamre

Største trusler for mange arter af kirsebærtræer er soegeren insekter. Udvisningshamre feed på indersiden af træstammer, grene og stilke. Skader forårsaget af Udvisningshamre bidrager til betydelig blad skader, som de rødder og grene af træet ikke er i stand til at foretage nødvendige næringsstoffer til træer løv. Der er mange forskellige arter af soegeren, herunder roundheaded, flatheaded, peachtree og metallisk træ-kedelige biller. Soegeren insekter kan forårsage alvorlige skader på kirsebærtræer, da de ofte er meget svært at slippe af med. At fjerne Udvisningshamre fra et træ kan ofte forårsage mere skade end insekterne, selv. Forebyggelse af Udvisningshamre er den ideelle metode til at beskytte din kirsebærtræer fra disse invasive og skadelige insekter.

Skalaer

Skalaer er en fælles kirsebær træ skadedyr, der kan forårsage skader på anlægget over tid. Skalaer forbruge plante sap, som kan forårsage et støt fald i Plantesundhed. Et angreb af skalaer tidligt i plantens liv kan stunt vækst. Sekreter efterladt fra skalaer kan også tiltrække myrer og hvepse, som kan bidrage til vækst af skimmelsvampe, der vil yderligere skade og muligvis dræbe træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com