Maryland Swimming Pool hegn forordninger

April 11

Maryland Swimming Pool hegn forordninger

USA 's Consumer Product Safety Commission skøn at 300 børn under en alder af fem dør årligt af utilsigtet drukne i boligområder og rekreative swimming pools, mens en anden 2.000 er indlagt.

Føderale lovgivning

Ingen USA 's føderale lovgivning insisterer på installationen af swimmingpool sikkerhed hegn, en foranstaltning, forpligtet sig til at beskytte små børn, ældre og handicappede ved et uheld falder i farlige farvande. Mens mange stater, amter og lokale kommuner har vedtaget sådanne lovgivninger, som i januar 2011, har staten Maryland ingen sådanne krav.

Stat lov

En række Maryland amter og byer har love om placering og funktioner af swimmingpool sikkerhed hegn. Da disse forskellige love ikke er ensartet, bør husejere og entreprenører kontakte deres lokale regeringer for at undersøge særlige krav til installation af et hegn.

Lokale regler

Som et eksempel på forskelle i lovgivning mandater Baltimore county lov, beskyttende hegn omkring en swimmingpool stå mindst 48 inches--4 fødder--over jordoverfladen, mens Prince George's county fastsætter en højde af mindst 6 fod over lønklasse. Hegnet skal måles langs den side, der vender væk fra poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com