Hvordan at slippe af mug & meldug i et snavs kælder

April 30

Hvordan at slippe af mug & meldug i et snavs kælder

Skimmel og meldug er meget almindeligt forekommende i kældre og crawlspaces på grund af den hyppige fugt oprustning i disse rum. Skimmel oprustning er ikke kun et irritationsmoment, men det kan have andre effekter. Meldug har ofte en ubehagelig duft og hvis formen bliver i luften, kan det forårsage talrige sundhedsproblemer såsom astma og andre åndedrætsbesvær. Fjernelse skimmel og meldug fra en snavs kælder bør være en prioritet, så snart det er opdaget.

Instruktioner

•Mix sammen varmt vand og hvid eddike sammen i en halv-og halvt løsning. Eddike er en stærk naturlig renere, der hjælper med at dræbe og fjerne mug samt slippe af lugt.

•Soak af skimmel og meldug rigeligt i vand og eddike blanding og lad blandingen sidde i flere minutter.

•Scrub på mug og meldug med et krat børste til at fjerne det fra snavs ved hjælp af eddike løsning. Bære en malers maske for at forhindre indånding mold sporer.

•Spray nogen større områder af mild og meldug med tre dele vand og én del blegemiddel hvis du kan ventilere området sikkert. Bruge gummihandsker og en ventilator, hvis det er nødvendigt fordi blegemiddel er meget ætsende og røgen er skadelige. Krat væk enhver resterende mug med krat pensel. Hvis området ikke kan være ventileret, bruge en skimmel-specifikke renere. Det vil sandsynligvis indeholder blegemiddel, så godt, men i begrænset mængde.

•Applicer en damprenser til enhver svært at fjerne mug, da høje temperaturer vil dræbe de resterende mug.

•Få utætheder vand, lå en tarp ned og installere en affugter engang mug er fjernet for at forhindre nye sporer fra vokser. Begrænsning af fugt eksponering er nøglen til at forhindre mug oprustning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com