Hvad forårsager døde blade til at nedbryde?

April 13

Hvad forårsager døde blade til at nedbryde?

Bladene af et løvfældende træ begynder at bryde, mens du stadig er knyttet. De falder til sidst fra træet i løbet af efteråret måneder eller i perioder med tørke. Én gang på jorden, en kombination af bakterier og svampe hjælpe blade til forfald. Organismer, kendt som blødrådsbakterierne, saprobes eller saprotrophs, udskiller enzymer, der hjælper nedbryde bladene, så de kan bruge materialet som en fødekilde. Regnorme og andre jord som larver, snegle og biller hjælpe yderligere nedbrydes de rådnende blade.

Klorofyl nedbryder

Klorofyl giver forlader deres grønne farve. Stof bryder ned sollys og nære træet. Når efteråret nærmer sig ophører den orlov klorofyl produktion gradvist. Uden klorofyl begynder bladene at bryde og skifter farve. Til sidst falder de fra træet. Et træ, der lider under betydelige tørke også vil manifestere gult løv og bladene vil falde til jorden.

Nedbrydning sats

Flytning af jordorganismer som regnorme, gennem bladene hjælpe til at nedbryde strukturen blad. Den mindre, havarerede areal af bladet er lettere for svampe og bakterier at trænge ind. En gang i det blad celler, svampe og bakterier yderligere bryde det. Satsen for nedbrydning styres af temperaturen. Nedbrydning accelererer ved højere temperaturer men fortsætter i en langsom og støt tempo selv under de kolde vintermåneder.

Endelig nedbrydning

Regnvand hjælper med at nedbryde blad partikler og vaske næringsstofferne i jorden, hvor det let kan tages af rødderne af planter. Regnorme hjælpe at blande blad fragmenter i jorden og yderligere nedbryde stykker. De også indtage fragmenter og udskiller næringsstof rig fecal spørgsmål. I skovbunden ophobes årligt cirka 1 lb. af rådnende blade per square yard, ifølge Utah State University.

Kvælstof og ilt

Blade bryde ned mere langsomt det de mangler tilstrækkelig kvælstof, fordi svampe og bakterier kræver at element til at producere proteiner for deres vækst, ifølge Utah State University. Når svampe og bakterier lider langsom vækst, reduceret hastighed af nedbrydning. Blade, der falder i vandet, såsom søer eller vandløb, tage længere tid at opdeling, fordi bakterier og svampe kræver ilt til hurtigt nedbrydes bladene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com