Min varme pumpe Motor vil ikke slukke

April 30

Varmepumper er hjertet af dit varmesystem. Dog kan de fejl hvis din opvarmning og air conditioning system, termostat, hjernen udvikler sig nogen fejl. På grund af denne co-afhængighed, skal du undersøge både varmepumpen og termostat til at opdage, hvorfor varmepumpen motor vil ikke slukke. For eksempel, kunne termostaten have en kort, der får det til at registrere, at huset er altid koldt og sende en kontinuerlig varme kommando til din pumpe.

Instruktioner

•Drej off din varmepumpe ved at skifte afbryderknappen fra på til off. Du vil høre den motor spool ned, når den strømafbrydelse. Begynde at tage sidepanelet slukker kun når motoren er ikke længere at larme. Der vil være en skrue i hvert hjørne af sidepanelet, enten en Phillips eller en flad-head, afhængigt af din mærke og model. Fjern disse skruer og holde dem til limning.

•Undersøg elektromotor, der er knyttet til pumpen sig selv af et bælte. Motoren ser gerne en kop kaffe kan, med en aksel, der kommer ud af toppen. Der vil være en kraft ledning gå ind i motoren fra side (den nøjagtige side vil variere afhængig af din model). Undersøge strømkablet for korrosion eller anden skade. Hvis der ingen er, er problemet med din termostat. Vedhæfte sidepanelet og tænd for strømmen til varmepumpen tilbage.

•Locate din termostat og fjerne det fra væggen ved at skubbe det ud til siden. Du vil finde nogen steder fra fire til 12 ledninger kører fra din termostat, afhængigt af mærke og model. Konsultere din termostat manual og sørg for ledninger går hvor de skal. Ledninger er farvekodede og svarer til en elektrisk indlæg, der er markeret med et bogstav. Bogstaverne svarer normalt til farven, som G for green og R for rød, men sort kan være C, K eller B. Hvis ledningen er i det forkerte sted, det kunne være årsagen til en kort, som nogle ledninger er designet til at være konstant at sende et analogt signal, andre kun sende et signal, når temperaturen er et vist niveau, og andre digital transmission ledninger.

•Skub termostaten dække tilbage på og kontrollere hvis varmepumpen motor er stadig på. Hvis det er, skal du ringe til en elektriker, da der kan være en skjult elektriske kort, der forårsager den pågældende funktionsfejl.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com