Kalejdoskop Orchid Care

April 30

Phalaenopsis Baldan Kalejdoskop er et møl orchid hybrid af Phal. Hausermann's Candy x Phal. Daryl Lockhart. Det er blevet en af de mest populære Phalaenopsis hybrider tilgængelige på markedet i dag på grund af det store, langvarige blomster.

Lys

Kalejdoskop orkideer gerne svagt lys i rækken af 800 til 1500 fods stearinlys. De kan dyrkes i et øst vindue eller skygge western-vender vindue, men tillader ikke dem at være udsat for direkte sollys.

Temperatur

Kalejdoskop orkideer er mellemliggende til varm voksende orkideer, der foretrækker natten temperaturer i 60 til 70 graders interval og dagtimerne temperaturer i 70-85 graders.

Vand

Kalejdoskop orkideer gerne en selv konstant fugtighed, men kan ikke lide at blive våd og må ikke tørre ud. Luftfugtigheden skal være i området 50 til 80 procent.

Pottemuld

Re potning skal gøres hver et til to år efter behov for at forhindre den potning medier fra rådnende for meget. De kan også være vokset monteret direkte på bark eller træ bregner plader hvis luftfugtigheden er høj.

Blomstrende

For at indlede blomsterknopper, der skal være en konstant temperatur på under 78 grader for tre til fem uger. Kolde kladder, hurtigt skiftende temperaturer og luftfugtighed vil forårsage blomsterknopper til brune og falde af.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com