Hvordan man laver pjusket land stil gardiner

May 1

Der er intet at sige hjem som at gå ind i et køkken med pjusket land stil gardiner pryder vinduet. De kan helt sikkert give nogen vindue at "hjemlig" følelse. Køb gardiner kan være dyrt og du kan ikke altid finde hvad du leder efter. I stedet for besværet med shopping og ender med noget du ikke virkelig ønsker, lave dine egne. Land stil gardiner er ikke så svært at gøre. Du skal bare vide grundlæggende i opererer en symaskine og på ingen tid vil du have din egen pjusket gardiner hængende i dit vindue.

Instruktioner

Trin til at gøre pjusket land gardin paneler

•Measure område i vinduet, gardiner vil dækker. Du skal bruge bredden og længde af vinduet. Nu hvor du har fået disse målinger, dobbelt måling af bredden. Dette vil give dig måling af hvor meget stof du skal bruge. Ved at fordoble målingerne, vil dine gardiner være helt fuld. Hvis du planlægger at have en valance, måle bredden af dit vindue og dobbelt det, men tilføjer en ekstra 8 inches for sømrum og top flæse. Du vil kun ønsker at fordoble målinger af bredden af valance. Denne opskrift til at gøre pjusket land gardiner vil kræve en to stang system. En for den grundlæggende gardin og en anden, der vil holde valance. Du bør kunne finde stænger på nogen af dine lokale afdeling eller hjem forsyning butikker.

•Purchase du ønsker at gøre dine gardiner ud af stof. De fleste land gardinerne er lavet af bomuld, som er let at rengøre, billig og ganske holdbare. Du bør kunne finde hvad du ønsker på en af dine lokale stof butikker. Husk at medbringe dine målinger med dig, så du får nok stof. For eksempel, hvis dit vindue er 32 inches lang og 36 inches lang, skal du købe stof til to 64 tommer af 44 tommer paneler, ikke medregnet valance. Det er klogere at købe lidt mere stof end du tror, du skal bruge. Du bør også kunne finde alle dine andre forsyninger på Stofbutik.

•Klippe ud af din gardin paneler og valance. Hvis din stof ikke er lang nok for en længe valance stykke, sy til lige dele sammen i midten af valance. Du vil aldrig kunne se sømmen på grund af flæser og fylde, efter valance har været ophængt.

•Drej kanterne af din gardin paneler mod indersiden af stof omkring 1/4 tommer. Sy en søm omkring hele panelet. Dette vil hjælpe med at holde stoffet fra flosser. På kanten hvor sømmen bliver, drej stoffet over en gang, at ca. 1 tomme, og sy en søm.

•Drej den øverste del af gardinet panel mod indersiden af stof omkring 2,5 inches og pin det ned. Dette vil være det område, der gardinstang vil glide gennem. Sy en søm på højre side af stoffet. Gentag denne proces på andet gardin-panelet. Det kan synes som om du beskæftiger sig med en stor mængde af stof til din lille vindue, men dette er hvad der skal give det fulde, pjusket effekt.

Trin til at gøre et land gardin Valance

•PIN din to stykker stof sammen med højre side mod hinanden, hvis du er nødt til at gøre din valance ud af to stykker stof. Sy de to stykker sammen. Du skulle nu ende op med et langt stykke stof.

•Klap over kanten af stoffet mod indersiden, omkring 1/4 tommer på alle sider. Sy en søm rundt i hele kanten af valance at færdiggøre sømmen. I bunden af valance, vend igen en anden tommer sømmen og sy en søm på tværs af det. Dette vil nu være din hemline.

•Klap den øverste del af valance mod indersiden af stoffet, 5 inches. PIN ned hvor kanten af sømmen er, på ydersiden af dit gardiner. Sy en søm på tværs af dette område, at være sikker på at fange den foldede stykke stof i din syning.

•PIN ned stof 2 inches over sømmen du bare syet på valance. Sy en søm på tværs af dette område. Du har nu oprettet afsnittet gardinstang skal indsættes. Du har også fået en del af stof, der stikker op over disse to sømme. Dette område af stof vil skabe fylden og flæser du lyst engang gardiner er blevet hængt.

•Installer din gardinstænger, hvis nødvendigt. Slip gardinstang gennem hver gardin-panel og hænge i vinduet. Indsæt den andre gardinstang, der bør være lidt bredere end først, gennem den nederste række af sømme på valance. Sted valance i vinduet. At tage din hånd, blend flæser, så de ser fuldstændig og ensartet. Nu er din pjusket land gardiner komplet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com