Den bedste måde at organisere kvitteringer

May 1

Hvis du ikke er særlig omhyggelig, når det kommer til organisation, kan at holde styr på tilgange være en skræmmende opgave. Efter alle kommer tilgange i alle forskellige størrelser og former, der kan være svært at arrangere effektivt. I stedet for at smide dem i en skuffe eller en kop kaffe kan og sortering gennem dem på skat tid, eller når du skal returnere noget, organisere dine kvitteringer i en logisk og effektiv måde.

Organisere efter kategori

Mange personer foretrækker at organisere kvitteringer af kategori: købmand, gas, kredit card køb, Diverse, og så videre. Du kan gøre dette på flere forskellige måder. Ved hjælp af en elastik eller butterfly klip er billigt og nemt. Køb en billig plastik organisation fil er en anden mulighed. Du kan endda tage det et skridt videre og organisere kvitteringer efter kategori og dato, med den seneste køb på toppen.

Organisere efter dato

Nogle mennesker er ligeglad, hvis deres indtægter er i en særlig kategori og ville foretrække at organisere dem efter dato. Dette er især effektiv for dem, der ikke går til de samme butikker flere gange om ugen. Du kan organisere kvitteringerne for hver måned med de fleste modtagelsen køb på toppen klippet sammen med en papirclips eller elastik.

Accordian filer

Mange mennesker foretrækker mappen harmonika fil organisation, som kan købes med alfabetisk faner. Dog være opmærksom på, at i et par måneder tid, kan du glemme, uanset om du gemt kvitteringen for dit hotelværelse under navnet på hotellet eller kreditkort du har brugt. Uanset hvilken metode du bruger, holde sig til det, være i overensstemmelse med arkivering og hvis noget ikke virker for dig, være villig til at prøve noget andet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com