Isolering for en flydende plade Foundation

May 1

En flydende plade foundation er enkel og billig. Det er normalt bruges til garager og skure, men under visse omstændigheder kan det også bruges til præfabrikerede boliger. Den flydende slab får sit navn fra det faktum, at det sidder i klasse for sig selv. Det er knyttet til noget omkring den. Denne plade skal være isoleret både mod kulde og vand for struktur til at have en lang levetid.

Instruktioner

•Slope eksterne jord mindst 5 procent uden for strukturen. Det betyder, at strukturen vil blive bygget på en lille bakke, som er vigtige for ordentlig dræning. Beløbene sig til ca 1,25 inches skråning pr. 10 fod i jorden. Flydende slab fundamenter kræver fremragende dræning til at arbejde, og en lille skråning fra den udvendige vægge er meget vigtigt.

•Pour omkring 4 inches af grus under placering af instituttet. Isoleringen vil gå ovenpå. Grus fungerer som stabile "jord", der vil bære hovedparten af vægten. Hvis jorden nedenunder er ustabil eller blandede med ler, forhøjes din grus lag af en tomme eller så. En flydende plade er et godt valg for en billig foundation, men kun så længe jorden er blevet ordentligt forberedt. Ustabil eller stærkt fugtig jord er ikke det bedste udgangspunkt for en plade. Hvis dette er, hvad du står, installere dit afløb og bruge en liberal beløb af grus. Dette bør kompensere for jordbundens tilstand.

•Installer et afløbsrør i midten af din grus lag. Før du bygge, installere en under jorden afløb, der vil afslutte den eksterne side af muren og ned ad skråningen. Dette er for at afhjælpe hydrostatiske pres fra nedenunder pladen. Afløbet vil lindre pres og holder stabilt på gulvet. Røret skal være messing for holdbarhed, men PVC kan arbejde så godt.

•Sæt en tyk, stiv lag af glasfiber isolering over grus. Husk, at afløbet er under grus; grus tykkelse er baseret på karakteren af jorden; og på toppen af grus sidder lag af isolering. Dette bør være omkring 2 inches i tykkelse og lavet af den stiveste glasfiber isolering kan du finde. Hvis dit miljø er fugtig, så giver det mening at belægge dette glasfiber lag med omkring 10 millimeter af polyethylen. Dette vil beskytte isoleringen, øge sit liv og tjene som et andet lag mod fugtskader. Andre materialer, der kan arbejde er stuk, behandlet krydsfiner eller gummieret, fleksibel tagmateriale. Alle disse vil beskytte glasfiber og føje beskyttelse til slab ovenover.

•Sæt den samme type isolering lodret på den indvendige væg struktur. Dette henviser til bunden af væggen i en garage eller hus. Dette er ideel til at forsegle sider af slab mod jorden nedenunder. Det amerikanske Department of Energy, i sin brochure på isolerende flydende plader, anbefaler på det kraftigste, tilføje lodrette isolering til siderne, ikke bare i top. Dette bør strække sig fra toppen af pladen ned som din grus går i jorden. Behandlede krydsfiner kunne bruges til at "fugtig bevis" denne lodret isolering. Det er også en god ide at medtage nogle slags fugtig-korrektur på den ydre væg.

•Seal grænser mellem pladen og fundament vægge. Der er mange materialer, der kan bruges til dette. Polyethylen og polyurethan er fælles stoffer til at forsegle alle potentielle revner. Hvis du bruger beton eller en fugning type sealer, teknisk, vil det ikke længere være en "flydende" slab. Det kan dog tilføje til din samlede beskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com