Hvordan man opdele Aeonium sukkulenter

May 1

Native til Nordafrika og de Kanariske Øer, aeonium (Aeonium spp.) er en meget mør saftige, vinter hårdfør kun gennem amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 9 og 10. De danner rosetter af saftige, skeformede blade i grøn, Bordeaux, lilla, banan og jordbær, herunder bi-farver. Formen rosetter i slutningen af stængler, der er så korte som 6 inches og så høj som 40 inches. I foråret og sommeren vokse hvid, gul, pink eller røde blomster fra centre for rosetter. Når blomsten er færdig blomstrende, dør rosetten.

Instruktioner

Roden Division

•Indstil puljen af aeonium opdeles på sin side. Forstå base af aeonium nær jorden og træk forsigtigt rodsystemet ud af potten. Hvis det ikke vil flytte, rap side af puljen mod en hård overflade til jar det løs.

•Separat rødderne med en skarp kniv, fingrene eller to haven kløer gravet ind i midten af massen af rødder, med deres håndtag overfor modsatte retninger. Sever rødderne med en skarp kniv, og sørg for hver division har begge rødder og en eller to voksende point. Eller trække rødderne fra hinanden med fingrene, at sikre, at hver division indeholder rødder og top vækst. Bruge haven kløer, hvis rødder er for stramt sår sammen for fingrene for at adskille dem. Igen, at de alle divisioner har rødder og overjordiske skud.

•Plant divisioner hver i deres egen pot. Brug en gryde ikke mere end 2 inches større end rodsystem, når plantning hver division. Brug en blanding af rige, fugtbevarende men godt afdrypning pottemuld formuleret for sukkulenter. Aeonium kan lide lidt mere fugt i sin jord end de fleste sukkulenter, så Tilføj en del af sphagnum for hver to dele af saftige pottemuld for de bedste resultater.

Stem Division

•Undersøg aeonium at bestemme rosetter du vil afskære når formerings plante med stilk division. Afbrød rosetter med skarpe saks nær det punkt, de emerge fra stilke, men forlader ca 1 til 2 inches af stænglen på hver roset.

•Indstil de klippe rosetter på en skærm eller wire rack for to til tre dage. Den afskårne ende vil danne en afstumpet, som vil forhindre rosetten fra rådnende før det kan danne rødder.

•Fyld 4-tommer individuelle gryder med de samme særlige potning mix bruges til at genplante root divisioner af aeonium, i afsnit 1, trin 3.

•Skub base af snittet udspringer af aeonium i jorden i de 4-tommer Potter. Lad blade af roset resten på kanten af potten, hvis det er nødvendigt. Vand godt med vand opløseligt gødning mixet i halv den anbefalede styrke.

•Tjek for væksten af rødder i omkring fire til seks uger. Trække roset ud af jorden og inspicere slutningen. Hvis rødder fremstår robust og veludviklet, afdelingerne har taget og kan bruges som ønsket. Hvis rødderne vises små eller der er ingen rødder, erstatte stilken i puljen og vente en ekstra par uger før du kontrollerer igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com