Hurtigste tapet fjernelse

May 2

Tapet stilarter har tendens til at gå ind og ud af stil temmelig ofte. At fjerne tapet er ikke sjovt, så du sandsynligvis ønsker at få det overstået så hurtigt som muligt. Det er aldrig rask, men hvis du har lidt tålmodighed og arm dig selv med et par enkle værktøjer, vil du få arbejdet gjort så hurtigt som muligt.

Primet eller Unprimed

Hvis tapet blev anvendt til PRIMES vægge, kan du være i stand til at trække det lige ud. Trække op et hjørne, og forsøge at trække papiret ud i lange strimler. Dette er i bedste fald til at fjerne tapet. Desværre, tapet sjældent kommer ud det nemt. Hvis det var på un-primet vægge eller anvendt til en foregående lag tapet, er du i for nogle arbejde. Hvis tapetet blev installeret, kan det være sværere at strippe. Mange professionelle tapet bøjler bruge lim, selv på forhånd indsat papir. Derudover tilføjer de undertiden en aktivator til vandet for at hjælpe papiret greb væggen bedre.

Vinyl tapet

Vinyl tapet kan også være vanskeligt at fjerne. Det første lag kan komme lige op efter du suge det med varmt vand, men papiret opbakning og limen vil forblive på væggen. For at fjerne det fra væggene, behandle opbakning ligesom tapet.

Brug varmt vand

Varmt vand er normalt den hurtigste måde at fjerne tapet. Først skal score tapet med en scoring værktøj, du kan købe på hardware eller maling butikken. Dette værktøj vil sætte små huller hele papir at lade vandet komme igennem til limen. Bære ikke ned for hårdt, eller du vil sætte huller i væggen. Når du score tapet, sættetid en stor svamp i varmt vand og anvende den på et lille område af væggen. Skiftevis, brug en sprayflaske. Få papir sjaskvåd. Vent et par minutter før du prøver at trække off nogle af papiret. Hvis det er stadig resistente, bruge en skraber, men vær omhyggelig med ikke at gouge væggen.

Andre ideer

Hvis varmt vejr-metoden ikke virker, kan du prøve at sprøjte det med en kommerciel baggrund stripper. Nogle mennesker sværger ved en blanding af vand og stof skyllemiddel. Store arbejdspladser, at bruge en airless sprøjte fyldt med varmt vand eller det kommercielle produkt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com