Sådan Fix en utæt tag på grund af is dæmninger

April 16

Ice dæmninger er buildups af isen langs kanten af tag, der forhindrer, at smeltende sne og is dræning korrekt, skaber en pøl af vand mellem dæmningen og tag. Dette sker når varme, der frigives fra loftet smelter sneen på taget. Som temperaturen stiger igen, fryser den smeltende sne, skaber en ophobning af is på tagets kant. Afhængigt af sværhedsgraden af is-dæmningen og sæsonbestemte temperatur, kan dette føre til en utæt tag. Hvis du har bemærket dit tag, utætte, straks tage sig af ice dæmninger til at forhindre yderligere skader.

Instruktioner

•Fyld et par strømpebukser med calciumchlorid pellets. Fyld hvert ben.

•Tie strømpebukser ned i taljen. Du kan eventuelt tilføje elastikker omkring hvert ben hver 4 til 5 inches, for at skabe "rum"--Dette medvirker til at forhindre alle piller fra sammenklumpning sammen i foden af strømpebukser.

•Gentag trin 1 og 2 for at oprette nok is-smelter enheder at placere hver 3 fod langs tagets kant.

•Sæt is-smelter enheder på dit tag, bruger en stige. Tillad 1 fod til enheden for at hænge lige over rendestenen. Svinge anden fod 180 grader, at skabe en lige linje fra strømpebukser, vinkelret på tagryggen. Calcium chloride vil straks gå på arbejde, smeltende is og sne. Da isen smelter, is-dæmningen vil opløse og vand ikke længere vil sive gennem taget og forårsage en lækage.

Tips & advarsler

  • Hvis utætheder er særligt dårlige, kan du overveje at kalde en professionel for at diagnosticere sværhedsgraden af skaden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com