Hvordan starter jeg en Rose plante?

May 2

Hvordan starter jeg en Rose plante?

For at starte en rose plante, du tager en klipning, eller start fra en sund rosenhæk og udbrede det. Fordelen ved en rosenhæk med udgangspunkt i en skæring er den nye rosenhæk vil have de samme egenskaber som planten skæring blev fjernet fra. Undtagelsen er, når rosenhæk, der producerede starten er podet på roden bunden af rosenhæk forskellige forskellige. Ikke-podede rosenbuske kaldes ejer-root, arvestykke, antikke, eller gamle haven roser.

Instruktioner

•Snip off en stængel, der har for nylig blomstrede, ved hjælp af skære sakse. Stilken skal være på størrelse med en blyant. Dette bør være i foråret for de fleste rosenbuske. Blomsten bør være falmet og ikke længere levende. Skære stænglen med en 45-graders vinkel 1/4 tommer under et blad node på mindst 6 inches ned fra bloom. Leaf node eller blad joint, er hvor en række blade vokser. Snip ud den brugte blossom ved at skære lige over. På den måde, kan du fortælle, hvilken ende bør op når du plante skæring.

•Fjern alle blade undtagen de øverste to blade fra skæring. Placere hele opskæring i en beholder med vand, så det kan tørre ud, mens du forbereder potning medium.

•Mix 1/2 perlite og 1/2 frisk pottemuld til at forberede den potning medium. Udfylde en beholder, der er drænhuller i bunden med blandingen. Blød blanding i beholder med vand indtil det løber fra drænhuller. Tillad container til at dræne.

•Tag skære fra beholder med vand og dip slutningen der blev skåret fra anlægget med en 45-graders vinkel i den pulveriserede rode hormon. Hormonet bør dække cut slutningen af stilken og mindst ét område, hvor bladene var fjernet. Dette bør være omkring 2 inches.

•Skub viskelæder slutningen af en blyant i perlite-potning jord blanding 2 inches dyb. Dette sikrer den pulveriserede rode hormon ikke smitte af stammen når det placeres i potning blandingen.

•Sæt stilkenden skæring, eller start, ind i hullet lavet af blyant og tryk blandingen fast omkring stilkenden med fingrene.

•Kontrollér en løkke af wire, der går over toppen af beholderen. Dette er så du kan placere en plasticpose over beholderen og det kan ikke røre ved starten. Efter at placere plasticpose over beholderen, beholderen anbringes i et smukt oplyste og varm (65 til 75 grader Fahrenheit) område. Skæring bør vokse rødder og begynder at vokse i tre til fem uger.

Tips & advarsler

  • For at komme i gang, kan du også skære igennem den hævet område, hvor den tidligere blomstrende stilk vokser fra den vigtigste gren. Denne hævet område er kendt som kraven. Dette sker oftest i efteråret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com