Svampen sygdomme af Concord Grape

April 18

Svampen sygdomme af Concord Grape

Concord druer (Vitis labrusca) er meget modtagelige for svampesygdomme, der påvirker deres blade, skud og frugter. Svampesygdomme gøre druer uspiselige, da de svække planterne. Kulturelle praksisser kan fjerne svampesygdomme på vinstokke.

Fugtige forhold favor svampevækst. Beskæring for at give god luftcirkulation omkring drue klynger og fjerne gamle, inficerede vinstokke for at reducere overvintring af sygdommen er effektive strategier. Behandling af vinstokke med fungicider er en anden foranstaltning.

Sort Rot

Sort rot eller Guignardia bidwellii, som vises i midten til slutningen af juni, viser sig som små, cirkulære rødbrun steder på nederst blade af Concord grape vinstokke. Sekundære sporer vil derefter angribe tidlige blomster og frugt. Der er en midseason infektion af grønne druer, og efter to uger, druerne vil visne i klynger. De vil ligne hårdt, blålig rosiner.

Dunede meldug

Dunede meldug eller Plasmopara viticola er en alvorlig sygdom. Efter overvintring på bladene på jorden, frigive sporer af denne svamp i foråret. Sygdommen vil inficere blade i begyndelsen til midten af juli med små, bleg gul, cirkulært læsioner på de øverste blade overflader. Hvis bladene er svært beskadiget, vil de dø. Under en våd sommer, vil frugt klynger blive ødelagt.

Meldug

Meldug eller Erysiphe necator vil inficere drue blade og forårsage planter at miste vigor. I begyndelsen til midten af juli vises en hvid, pulverformige svamp vækst på de øverste flader af blade. Blade, der er alvorligt syge vil blive brune og falde. Meldug vil inficere druer og klynge stilke senere på sæsonen. Druerne vil hærde og bliver brune.

Phomopsis blad, sukkerrør Spot og frugt rådner sygdom

Phomopsis blad og sukkerrør spot og frugt rådner sygdom eller Phomopsis viticola Overvintrer i Stokke af drue planter indtil dens sporer inficere blade om foråret. Det ser ud i begyndelsen til midten af juni som små, kantede døde pletter på nedre blade. Stokke, slyngtråde, leaf bladstilk og klynge stængler vil derefter vise aflange, brunlig læsioner. Sygdommen kan indtaste de drue bær og gør dem uspiselige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com