Min bambus er ved at vende brun & gul med steder

May 3

Der er en fin linje mellem en gulfarvning bambus plante og en død bambus plante. Selv hvis dit anlæg er stadig grønne segmenter, kunne det være hævet over besparelse. Nogle gange, hvis du fange problemerne i tide, kan du rette dem og gemme dit anlæg eller karantæne den skrantende stilk, før det påvirker de andre i flok.

Mug og Rot

Gulfarvning er en af de mest almindelige måder en bambus plante reagerer på et problem med det er miljø. Hvis du rører den gule og brune segment af din bambus plante og finde det er blødt og grødet, er dit anlæg begyndt at rådne indefra og ud. På dette punkt, kan der være lidt du kan gøre for at redde den. Lille sort mug steder tjene som kontrollampe tegn på forrådnelse.

For meget sol

Bambus planter reagere meget den samme måde, folk gør når de får for meget sol. De får en plante version af solskoldning. Hvis du har din bambus plante i direkte sollys, ligesom på en solrig vindueskarm, de barske stråler kan være ansvarlig for din gule og brune pletter. Din plante kan også slå gule og brune i pletter, hvis det ikke får nok sol. Placer planten på et sted, der får masser af indirekte sollys, men hvor solens stråler ikke slog direkte på bambus.

Dårlig kvalitet eller mangel på vand

Hvis du glemmer at fylde dit anlæg vand på en regelmæssig basis, kunne det være drejning brun og gul på grund af dehydrering. Som planterne tørrer ud, de få tynd og tynde og fade fra grøn til gul til brun. De kan have sort mug steder, selvom de vises tørrede ud. Bambus planter kan være følsomme over for kemikalier, hvis du giver din plante nok vand, vandet i sig selv kan være problemet. Vand fra hanen har behandling kemikalier, nemlig fluor og chlor, der kan forårsage dine problemer. Prøv forlader din postevand på disken for et par dage før du vand planten, så nogle af disse kemikalier fordamper ud. Skift vandet hver to uger.

Lagring af anlægget

Prøve at forbedre din plante belysning og vand betingelser og se for forbedring. Hvis du ikke kan se nogen forbedring, eller dit anlæg bliver værre, kan du nødt til at beskære eller karantæne dit anlæg. Hvis problemet stedet opstår nær toppen af stokken, brug skarpe saks til at skære del af stokken væk lige over en af ringene på stilken. Hvis det forkerte sted opstår nær bunden, skære væk de sundt udseende dele nær toppen. Kassere din oprindelige plante, rense ud af beholderen og Placer sund stilk segment i vand. Hvis det er levedygtigt, vil det vokse rødderne og gøre en ny plante. Hvis kun én stammer fra en klynge af planter ser usundt, fjerne det og placere det i sin egen container til at forhindre spredning mug eller svamp til andre stilke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com