Tørretumbler udluftningsanordning hjem brand fakta

May 3

Ifølge undersøgelser foretaget af Federal Emergency Management Agency starter 15,600 brande kræver brandvæsen svar hvert år på grund af tøj tørretumbler brande i boliger. Af disse skyldes de fleste problemer med lint og tørretumbler er ventilationssystem.

Tørretumbler brand statistik

Disse 15,600 brande repræsenterer og årlige gennemsnit fra 2002 til 2004. Disse brande forårsaget et gennemsnit på næsten $9.000 i skader hver. Tre procent af brandene forårsaget skader, og 0,1 procent resulterede i en død.

Årsager

Tørretumblere arbejde ved at tvinge varm luft gennem tromlen. At luften bærer lint med det, som er filtreret efter lint fælden. Hvis fælden ikke er regelmæssigt rengøres får du en ophobning af meget brandfarligt materiale og begrænset flow af varm luft. Luften bliver varmere, da det er begrænset, i sidste ende antændende lint.

Forebyggelse

FEMA bemærker, at 70 procent af luft aftræk brande var forårsaget af en "manglende ren" vent system. Den mest effektive ting du kan gøre for at forhindre tørretumbler udluftningsanordning brande i dit hjem er at rengøre lint fælden regelmæssigt--mindst en gang om ugen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com