Hvad er en blomst, Mayflower?

May 4

Hvad er en blomst, Mayflower?

Mayflower blev Massachusetts' officielle statslige blomst i 1918 og Nova Scotia provinsielle blomst i 1901. Det er hjemmehørende i øst- og centraleuropæiske Nordamerika, fra Ontario øst til Newfoundland, mod syd til Florida, vest til Mississippi og north tilbage til Minnesota. Hvis du tilfældigvis være at gå i skoven, bemærke attraktive hvide blomster eller tiltalende duft af mayflower.

Navn

Mayflower er undertiden også kendt som grus-anlægget på grund af sin evne til dyrkning i sandet jord og grus. I verdens medicinplante er mayflower næsten altid kaldet grus plante for sin evne til behandling af nyresten. Et andet fælles navn for denne art er afsluttende arbutus følge sin vandrette, Krybende af vækst. Dens videnskabelige navn er Epigaea repens. Der er flere grunde til, hvorfor det fik navn af "mayflower." Tidlig kolonisatorer i USA kan have kaldt det så da det var den første blomst til at blomstre i foråret. Dem, der sejlede fra Plymouth i England til Plymouth, Massachusetts i 1620, kan har tilnavnet den prangende blomster efter deres skib.

Identifikation

Mayflower har mørke grønne, skinnende blade, der forbliver grønne i hele vækstsæsonen. Blade, som er oval formet, undertiden med en lavvandet lap danner et hjerte form, er op til 3 inches lang. I foråret, mellem marts og maj generelt, planten blomstrer oprette stjerne-formet, fem-grafitmine blomster. Blomsterne er hvide til lys pink. Om sommeren kan vokse mayflowers bær, der starter ud som bleg gul og modnes i en dyb rød. Mayflowers vokse vandret mere end vertikalt og spredt ud over skovbunden.

Habitat

Generelt, vil du finde mayflowers vokser fra skovbunden. Specifikt, foretrækker de områder med sandjord, tørv eller grus tæt på eller under nåletræer. Mayflowers også nødt til at vokse i områder, hvor de kan modtage rigelig sollys, så du ikke vil overholde dem vokser under lag af blade strøelse eller under tyk træer af højere planter eller træer. Dette betyder, at du vil også finde dem vokser i skovrydninger.

Status

Samlede stater hele østlige Nordamerika, mayflowers er fælles, US Forest Service. Men i visse områder, arter er sjældne eller truede på grund af dens sårbarhed over for menneskelige forstyrrelser, fra logføring praksis til vandrere picking planterne. For eksempel, har mayflower været på Massachusetts' liste over truede planter siden 1925. I Florida er det i fare for at blive udryddet som der har været kun 16 observationer af plante fra og med 2004. I Indiana og Mississippi, er mayflower rangeret som ualmindeligt, som der har været kun 50 eller mindre observationer. På den anden side i steder som Kentucky, North Carolina, Ontario og Nova Scotia er mayflowers meget almindelige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com