DIY Trailer hus reparationer

October 3

DIY Trailer hus reparationer

Der er flere hjem reparationer, som du kan gøre på egen hånd. Blot fordi du bor i en trailer betyder ikke, du ikke ønsker dit hus til at se nice. Gulve, vægge og køkken frysere er sandsynligvis de mest fremtrædende funktioner af ethvert hjem, så de er et godt sted at starte. Gennem årene tager de en god bid af slid og ælde, så du vil uden tvivl skal reparere dem i gang. Derudover fremstilles trailere ikke generelt samt site bygget boliger, så nogle dele af en trailer kan begynde at bære, før de ville i en almindelig hus.

Instruktioner

Gulve

•Tag sokler rundt i lokalet ved at skubbe en flathead skruetrækker bag dem. Pull baseboards gratis fra væggen. Træk eventuelle resterende negle fra vægge ved hjælp af klo en del af en hammer. Ikke alle trailere er udstyret med sokler installeret, men nogle af de højere kvalitet anhængere gør. Baseboards er ikke anderledes end dem i et hjem bygget på stedet, men de skal fjernes for at udskifte gulvbelægningen.

•Anvend en barberkniv kniv til at skære den eksisterende løber omkring grænserne for rummet. I nogle trailere installere producenterne alle gulve inden de lægger i de opretstående vægge, så du skal skære gulvbelægning langs kanter af væggene. Ellers kan du finde, at du ikke kan få gulvet. Trække tæppet op, ved hjælp af en hammer til at lirke det løs, hvis det er nødvendigt. Hammer ned eller trække sig ud af enhver resterende negle.

•Measure værelse omhyggeligt for at afgøre, hvor meget løber du skal bruge. Generelt vil bredden af rummet være halvdelen af bredden på din trailer. For eksempel hvis du har en 28 x 80 fod trailer, vil så alle værelser på hver side være omkring 14 fod bred. Længder, dog vil variere. For at bestemme længden af dit værelse, foranstaltning langs ydermur. Du skal have to målinger--én for bredden og én til længden af rummet. Multiplicer de to målinger sammen for at bestemme den samlede mængde af tæppe for at værelse. Den nye tæppe vil sandsynligvis være tykkere end den oprindelige tæppe--trailer tæppe er ofte ganske tynd--så det bør bære bedre og holder længere.

•Lay ud den ny gulvtæppe på gulvet og brug razor kniv til at skære det forsigtigt langs grænserne for rum. Hæft tæppe på gulvet ved hjælp af en korte pistol. Begynde på den ene side af rummet og arbejde hen mod den anden side, hæftning omkring hver fire inches til at sikre, at du eller en besøgende ikke ved et uheld hente gulvtæppet med dine fødder.

•Udskift sokler, hvis der var nogen rundt i lokalet ved sømning dem til vægge ved hjælp af efterbehandling negle. Hammer søm ca hver 6 inches.

Vægge

•Anvend en flathead skruetrækker til at lirke væggen strimler--de tynde strimler af træ, der dækker sømme mellem stykker af sheetrock--fra væggen. Brug et par tænger til at trække eventuelle resterende hæfteklammer ud af væggen. Normalt, væg strimler er omfattet i det samme mønster af tapet som den sheetrock, men de er stadig temmelig mærkbar. Væg strimler er en af de største signaler at et hus er en trailer i modsætning til et site bygget hjem, så Mobile Home lægen anbefaler at fjerne dem.

•Applicer et lag af fælles sammensatte til hver af væg leddene ved hjælp af en spartel. Tillade fælles sammensatte til tørre og sand det glat med fine sandkorn sandpapir. Fælles sammensatte vil glat væg fælles overfladen før maleri.

•Aftør ned alle vægge med varmt vand og en svamp til at rense væk eventuelle rester og støv og tillade væggene til at tørre helt. Male væggene farven på dine valg med en ½-tommer maling rulle og lad malingen tørre i 4-6 timer.

Kabinetter

•Tag hængsler fra skabene ved hjælp af en boremaskine. Afsætte døre og tage ud alle håndtagene. Tage skuffer ud af deres kabinet baser.

•Scrub døre, skuffer og skabe med en stærk affedter og krat pad. Den Mobile Home læge tyder på, at du får alle snavs ud, så malingen ikke vil flage. Skylle dem grundigt med varmt vand og en svamp og bruge et håndklæde til at tørre alt, så træet ikke suge vandet op.

•Sand alt med medium-sandkorn sandpapir til ru overflader. Maling vil ikke holde sig til en helt glat overflade. Når du er færdig slibning, tørre alt ned med en tack klud så støv ikke vil komme ind i din maling, mens du arbejder.

•Applicer en oliebaseret primer til alle synlige flader af din frysere, skuffer og døre med en høj kvalitet pensel. Tillad primer til at tørre helt og anvende to frakker af en oliebaseret maling i farve efter eget valg. Vent til malingen til at tørre i mindst 24 timer inden du sætter dine retter tilbage i skabene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com