Sådan foretages fejlfinding af trådløse indkørsel alarmer

May 4

En trådløs indkørsel alarm er designet til lyd ud når en bil ruller forbi en sensor på indkørslen. Falsk alarm er ikke kun irriterende--det kan forårsage boligejer at ignorere alarmen når det slukker selv om der var den faktiske tilstedeværelse af en bil n at indkørslen. Du kan foretage fejlfinding af de grunde, hvorfor en trådløs indkørsel alarm funktioner ujævnt eller slet ikke. Et par hjemmet leveringer vil være hjælp her, men ingen elektriske færdigheder er påkrævet.

Instruktioner

•Undersøg indkørsel til grene og andet snavs, der er stor nok til at rejse den sensor, beliggende på den ene side af indkørslen. Fjerne enhver sådan indblanding fra indkørslen. Feje indkørslen rent for snavs og andre forurenende stoffer, der kan blive opfanget af vind og blæst mod sensoren--brug en kost til dette.

•Åbn Kontrolpanel låget på siden af trådløse indkørsel alarm modtager enhed. Hvis skruer holde låget lukket, fjerne skruerne først ved hjælp af en Phillips-skruetrækker eller en Torx skruetrækker - type skruer vil afhænge af fabrikanten. Justere "følsomhed" knop i kontrolpanelet rum til en lavere indstilling for at reducere følsomheden af trådløse indkørsel alarm svar--hvis der er to switches til dette formål, drej "Motion" følsomhed kontakten til "Off" position, efterfulgt af at dreje parameteren "Afstand" ved siden af det også til "Off". Tæt Kontrolpanel låg og vedhæfte skruerne.

•Løsn sætskruer i bunden af den trådløse indkørsel alarm senderen enhed--en Phillips-skruetrækker eller en Torx skruetrækker vil blive anvendt, afhængigt af typen skruer producenten har installeret.

Vinkel den pol, der sender enheden er knyttet til, så de frontmonterede infrarød dome peger i en 45 graders vinkel mod modtager enhed, i stedet for lige på. Stramme sætskruer på basen. Den mere ekstreme vinkel vil forbyde indblanding fra højere placeret objekter, der krydser over indkørslen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com