Fordelene ved Gunite vs Vinyl til din Pool

May 5

For håbefulde første gang inground swimmingpool ejere er træffes beslutning om slags pool at have bygget en vigtig beslutning. For lav startomkostninger, en pool, bygget med en vinyl liner til dens overflade virker for mange potentielle swimmingpool ejere. For de leder efter en stor swimmingpool, der kan bygges til individuelle specifikationer, tilbyder gunite eller konkrete puljer de mest fleksibilitet. Der er fordele, i virkeligheden, at gunite pools, herunder deres holdbarhed over vinyl liner swimmingpools.

Gunite Pools

Swimming pools fremstillet af gunite er dybest set konkrete puljer, selvom gunite er en beton med en meget høj styrke. Gunite beton er en blanding af sand, cement og vand, der anvendes gennem en højtryks slange, hvilket betyder, at det anvendes pneumatisk. Gunite konkrete tillader pool bygherrer til form, kontur og form en swimmingpool i en endeløs række af interessante designs. Fordi gunite beton figurer let og forholdsvis hurtigt, gør det for en perfekt beton til pool overflader.

Gunite fordele

Gunite swimmingpool konkrete plastisk natur giver mulighed for pool bygherrer til at integrere alle mulige interessante mosaikfliser, farvede småsten og forskellige typer af sten. Swimmingpool gunite beton kan også laves i forskellige farver og designs der passer til individuelle smag. Derudover kan gunite swimmingpools har nogen form for indlejret eller ætset design skabt i dens overflader før gunite sæt. En vellavet gunite swimmingpool kan også øge værdien af et hjem af en betydelig mængde.

Vinyl Pools

Swimmingpool vinyl liner er i første omgang billigere end gunite konkrete swimmingpools. Vinyl liner pools har også overflader, der er ikke-slibende på huden, allerede blødgøres ved vand eksponering. Men vinyl liners i svømmehaller skal udskiftes hver syv til 15 år. Gunite pools, behøver dog kun renovering hver 10 til 20 år. Vinyl liner puljer er også modtagelige for huller, huller og tårer fra skarpe og slibende objekter. Vinyl pool liners er kun 20-30 millimeter tyk.

Overvejelser

For at opbygge en gunite swimmingpool, skal forstærket indramning vægge og gulve konstrueres. Når pool gulv og væg indramning former er bygget, er gunite konkrete derefter sprøjtet over dem og tilladt at indstille. Efter en swimmingpool indledende gunite belægning er hærdet tilstrækkeligt, en anden frakke af enten gunite eller gips er anvendt. Den anden, eller top coat, gunite eller gips i en swimmingpool er det lag, der kan være farvet eller på anden måde custom dekoreret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com