Rådgivning om Solar Inverters

May 6

Solar inverters er nødvendige for at konvertere DC elektricitet gennem din solar panel system til AC elektricitet, som bruges af national grid. Sondring mellem DC og AC elektricitet er at DC har en strøm, der løber i én retning ad en kredsløbet; AC har en strøm, der kan cykle begge veje langs en strøm (nuværende kan køre i bakgear men suppleanter i et ensartet mønster, der ligner en bølge når grafisk afbildet).

Der er to forskellige typer invertere, at løse de bølge mønstre produceret af vekselstrøm.

Solar Power Inverter

Enhver inverter, du vælger til din solar panel system skal være kompatibel med batteri bank og husstandens El krav. Spændingen er den foruddiskonterende faktor. Batteri banker er enten 12 eller 24 volt. Din inverter skal være forenelige med denne indgangsspænding.

Forskellen mellem solenergi invertere ligger i sinusbølge Karakteristik af vekselstrøm produceret. En sinusbølge ligner en symmetrisk spole liggende vandret.

Ægte sinusbølge inverter

Ægte sinus-bølge invertere er i overensstemmelse med eller bedre end el produceret af offentlige virksomheder: sinusbølge produceret er virkelig et ensartet mønster. Disse typer af konverteringsprogrammer er dyrere, fordi de er afhængige af mere sofistikeret teknologi til at producere elektricitet med passende spænding til husholdningsbrug. Afbrydere og omformere relæ alternative strøm for at intensivere, (der er, konvertere) jævnstrøm fra dine batterier til en skiftevis men konsekvent strøm ved øget spænding.

Modificeret sinusbølge inverter (firkantet bølge)

En modificeret sinusbølge inverter kan bruges til din solenergi system, men anbefales ikke at køre nogen medicinsk udstyr og er virkelig ikke konsekvent god til at køre en hele husstanden elektriske belastninger. Modificeret sinus bølger manglende trin i switch transformer teknologi men vil producere strøm med et flertal af symmetriske bølger. Der er imidlertid døde pletter i den bølge cyklusser; disse døde pletter oprette forvrængning, der skaber dårlig kvalitet elektricitet, der kan skade høj kvalitet elektronik.

Hvis du vil stole på din solenergi så meget elektricitet, der kan genereres, investere i en ægte sinusbølge inverter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com