Sådan tilføjes en Pergola til et dæk

May 7

Sådan tilføjes en Pergola til et dæk

Hvis din eksisterende dæk har brug for en renovering, derefter tilføje en pergola struktur er et weekend-projekt, der kan forvandle dit skrivebord. En pergola kan oprette skygge på en solrig dæk samt tilføje vægge for at omdanne en åben platform til en weekend retreat. Når din pergola er på plads, kan du sætte havemøbler nedenunder, samt hænge blomst kurve eller gardiner. Mange isenkræmmere bære det udstyr, du skal måske tilføje en pergola til et dæk.

Instruktioner

•Installer dæk post ankre i dine dæk til at danne de fire hjørner af et kvadrat ved at skrue dem til dækket ved hjælp af træskruer. Dette vil være grundlaget for din pergola understøtter.

•Strømforbrug i standby 4 x 4 tømmer på deres afslutninger inde dæk post ankre og skrue dem i ankre at danne fire understøtter.

•Skift borehoveder fra Phillips hoved lidt til ½ borehoved og bore et ½-tommer hul helt igennem siden af hvert landskabspleje tømmer. Hvert hul skal være ca 2 inches fra spidsen af træ, og bør orientere præcis den samme retning i hvert træ.

•Drill tilsvarende huller i hver ende af fire 2 X 4 brædder. Hullerne skal være i centrum af bestyrelsen, og fordelt således at de hver linje med hullerne i landskabspleje tømmer.

•Brug en stige, løfte en bestyrelse på ydersiden af to af de landskabsarkitektoniske tømmer på den ene side af din pergola struktur. Løfte et andet bord på indersiden af pergola. Bolt bestyrelser i sted i hver ende til at danne en stråle ved hjælp af transport bolte. Gentag processen på anden siden af pergola med et andet sæt af bestyrelser og transport bolte.

•Skift Boremaskinen lidt tilbage til Phillips hoved skruetrækker bit. Løft fem 2 X 4 tommer bestyrelser over bjælker og space dem jævnt til form fem spær. Tillægge bjælker ved hjælp af orkanen klip og træskruer spær.

•Lift de resterende boards for at justere crossways på tværs af spærene og vedhæfte dem med de resterende orkanen klip og træskruer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com