Sådan Fix en utæt tag i en ejerlejlighed

May 7

Sådan Fix en utæt tag i en ejerlejlighed

En utæt ejerlejlighed tag er nok til at ødelægge nogens dag, men at tage tid til at ordne dit lækage kan øge værdien af din ejerlejlighed. Med undtagelse af et par faktorer, som samlede areal og pitch, en ejerlejlighed tag er ikke anderledes end en taget af et hus eller lejlighed. Næsten alle tagene har tre dele: helvedesild, tagsten tar papir og krydsfiner. At tackle denne reparation selv kan spare dig for en hel del penge.

Instruktioner

•Kontrollér med din Condo ejerskab Association til at bestemme, hvem der er ansvarlig for at vedligeholde taget. Kontakt din forening til at udføre reparationerne, hvis ansvaret er deres. Hvis ansvaret er dit, vil du nødt til at foretage reparationer.

•IDENTIFY den korrekte placering af lækagen i din condo tag. Vand har en tendens til at køre ned spær og det er muligt, at din lækage er ikke hvor vandet faktisk drypper fra. Få inde i din condo loftsrum og visuelt identificere hvor vandet drypper fra. Når du har identificeret hul, markere det og derefter bruge en stige til at komme op på taget.

•Spread tag cement hvis du har et fladt tag på din ejerlejlighed. Hvis du har en hofte eller gavl tag med helvedesild, skal du fjerne problemet helvedesild og eventuelt erstatte krydsfiner.

•Pry den gamle helvedesild ud fra condo taget med en flad bar. Fjern tar papiret og inspicere krydsfiner nedenunder.

•Udskift krydsfiner nedenunder tar papir hvis det er visuelt beskadiget. Skåret ud den beskadigede stykke krydsfiner i et kvadrat med en dygtighed sav. Træk den gamle krydsfiner og omhyggeligt måle dimensioner af pladsen. Skær den nye krydsfiner i de nøjagtige dimensioner af den skåret hul i dit tag. Negle det på plads. Dække med tjære papir og tagdækning cement og negle i ombytning helvedesild.

Tips & advarsler

  • Hvis du føler dig ubehageligt at komme ovenpå din condo tag, kontakt en professionel tagdækning selskab for at gøre din reparationer. Brug altid ekstrem forsigtighed mens på din condo tag og mens du bruger en stige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com