Hvordan indfødte planter tilpasses Wisconsin vejr?

May 7

Hvordan indfødte planter tilpasses Wisconsin vejr?

Wisconsins vejr kan være voldelige og ekstreme, takket være sin holdning imod fremherskende atmosfæriske systemer, der har bygget styrke over Great Plains, og regelmæssig invasioner af fugtig luft fra Mexicanske Golf. Snestorme, tordenvejr og tornadoer er blot nogle af realiteterne af statens klima - dvs den gennemsnitlige tendens af dens vejrmønstre. Planter i Badger State tilpasse for at beskæftige sig med disse miljømæssige udfordringer.

Overvejelser

Mange af buske og urter i Wisconsin, især i nord, er godt tilpasset til stikker ud at regionens hårde vintre. Ofte disse planter opretholde underjordiske jordstængler eller andre strukturer under jorden hele vinteren, så vokser skud når foråret begynder, giver dem et forspring på vækstsæsonen.

Konisk Form

Den koniske form af graner og graner fælles til det nordlige Wisconsin afspejler en tilpasning til vinterlige breddegrader. Den koniske spir af disse træer tillader dem at kaste sne mere let, reducere risikoen for at vælte fra stablet op vægt.

Opportunisme

Dele af Wisconsins skove er regelmæssigt væltede af tornadoer og forbjergene fra kraftig tordenvejr, mens wildfire har historisk set har påvirket de fleste af statens økosystemer. En storm - eller brand-udvirket rydning i en nordlige Wisconsin hårdttræ hemlock tarmkanalen giver mere sollys til skovbunden, at tilskynde til spredning af opportunistiske arter som hassel, røde pine og aspen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com