Hvordan man Wire en tørretumbler med 4 ledninger til en 3 ledning stik

May 7

Hvordan man Wire en tørretumbler med 4 ledninger til en 3 ledning stik

Efter 1996 Revision af NEC (National Electric Code) er alle nye afdeling kredsløb til beboelse tøjtørrere at være forbundet ved hjælp af en separat maskine grundstødning dirigent. Under de nye kode krav, de gamle velkendte 3P (pol), er 30-Amp tørretumbler beholder erstattet med en 4P, 30-Amp receptacle. Ældre 3P, 3-wire tørretumbler kredsløb er stadig lovligt og sikkert at bruge, så der er ingen grund til at rewire din tørretumbler afdeling kredsløb for at installere en ny tørretumbler, som kom udstyret med en 4-wire "appliance pisk" (ledning). Det er meget nemmere og meget billigere at erstatte 4-wire pisk med en 3-wire pisk.

Instruktioner

•Fjern den plade, der dækker elektriske forbindelser og fjern de fire skruer, der holder den "røde", "White," "Sort" og "Grøn" fører på plads. De "Røde" og "Sort" fører er de varme ledninger med 220 volt mellem dem. "Hvid" bly "Grounded" neutral dirigent og der er 110-volt mellem det og enten af hot ben. "Grøn" wire, der er fastgjort til tørretumbler frame, er maskinen grundstødning wire/dirigent.

•Løsn to skruer på pisk holderen og trække det gratis.

•Klippe en 6-tommer stykke af AWG #10 solid kobbertråd, fratage ¾-inches af isolering fra hver ende og danne de afisolerede ender i uret loops ved hjælp af nål næse tænger.

•Brug dette wire, "bond" den tørretumbler 's ramme til center, "Neutral" indlæg om terminal-striben. Placer wiren på post i urets retning, så det er trukket stramt mod terminal skruen. Undlad at placere løkken i retningen mod uret, fordi det blive tvunget ud under skruen, som det er strammet.

•Når 3-wire pisk gennem retainer klemme og sikkert på plads. Ikke over stramme skruerne på pisk holderen, fordi over stramning kan skade den pisk isolering forårsager en kortslutning eller jorden fejl tilstand.

•Tilslut "røde", "Hvid" og "Sort" fører til terminal strip. Vær forsigtig, når stramning disse skruer, fordi over stramme dem kan fratage deres tråde og gør det nødvendigt at erstatte den terminal strip.

•Udskift dækplade til boksen terminal. Plug tørretumbler i og du er klar til at starte tørring af tøj.

Tips & advarsler

  • Du kan udskifte en beskadiget tørretumbler væg beholder uden rewiring afdeling kredsløb til at rumme den fjerde wire maskine grundstødning dirigent, men hvis du flytter den tørretumbler beholder til en ny placering, du bliver nødt til at rewire afdeling kredsløb. Tørretumbler afdeling kredsløb var kabelforbundet med 10/3 w/Gr ROMEX , NMC (Nonmetallic beklædt kabel) så den fjerde ledning er der allerede, men du bliver nødt til at installere den nye 4P, 30-Amp receptacle.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com