Hvad kan forårsage fiskeøje, når lakering en hårdttræ gulv?

May 7

Lakering din hårdttræ gulv kan være en vanskelig opgave, der involverer en masse tid og hårdt arbejde. Par ting kan være så frustrerende som efterbehandling projektet kun at finde grimme bobler eller risler i dit arbejde, ødelægger udseendet af dit gulv. Disse "fisheyes" har en række årsager, og der er måder at undgå dem.

Årsager af fiskeøje

Vedhæftning er den mest almindelige årsag til fisheyes i en hårdttræ gulv lakering projekt. Når det bobler og krusninger tilknyttet fisheyes vises på dit gulv, betyder det generelt, at dit finish produkt ikke overholder korrekt til træets overflade nedenfor. Fordi det ikke vedhæfte umiddelbart og direkte til trægulvet, var luften købedygtig komme ind under finisheren og danner disse grimme bobler.

Generelt, forurenende stoffer er de primære årsager at sortereren ikke ville overholde korrekt til trægulv. Hvis snavs, støv, snavs og olie er til stede på gulvets overflade før du anvender den Finpuds, vil disse materialer skaber en barriere mellem træ og finisher, der tillader luft at komme ind.

Det produkt du vælger kan også forårsage fisheyes i din finish. Meget ligesom olie og vand, må nogle efterbehandling produkter ikke blandes med nogle fugemasser og pletter. Hvis den tidligere finish, fugemasse eller farve bejdse på hårdttræ gulv ikke er kompatibel med den lakering produkt du bruger, vil du se de to materialer modstå stikke sammen, at skabe disse grimme bobler.

Forebyggelse af fiskeøje

Den vigtigste ting at gøre inden Lakering trægulve er at rengøre dem. De bør være mopped og tørres for at fjerne snavs eller snavs. Hvis du ved, at en tidligere produkt anvendes på etagerne vil reagere med din lakreparationer, ændre din finish produkt eller strip dine gulve. Hvis du er usikker, skal du kontakte producenten eller en ekspert i en hjem forbedring butik for rådgivning.

Hvis du stripping gulve, Husk at slibning skaber et lag af støv på gulvet. Dette støv skal også fjernes, før du kan anvende din finisher.

Behandling af fiskeøje

I nogle tilfælde er blot at anvende en anden frakke af lakreparationer at styrke klæbende magt alt det tager for at fjerne fisheyes. Men hvis du behandler en sag i som den tidligere fugemasse, finish eller farve bejdse forårsager den bivirkning, du kan være nødvendigt at fratage hele gulvet og starte forfra. Stripping finish, slibning overfladen og genanvende lakreparationer vil fjerne det gamle produkt og efterlade dig med en blødere finish.

Hvis du finder disse fisheyes som følge af professionelle arbejde, komme i kontakt med entreprenøren straks og bede ham om at fuldføre jobbet korrekt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com