Hvor stor en kornel træet vokser

May 7

Træet blomstrende kornel (Cornus) vokser overalt fra 12 til 30 fod høje, afhængig af sorten og de vækstbetingelser. Disse værdsat prydplanter sat på et show hvert forår med deres hvide eller lyserøde '' blomster,'', der faktisk er petal-lignende dækblade omkring små klynger af ægte blomster. Farvestrålende bær vises efter blomster falmer, tiltrække fugle i sommer. De fleste dogwoods også har strålende efteråret blade og en interessant form i vinter, giver dette træ fire-sæson appel.

Betingelser

Dogwoods vil vokse i fuld sol, men klarer sig bedre i dappled eller delvis sol. I naturen vokser disse blomstrende træer langs kanten af skove og som understory træer. De har brug for gennemsnitlig til rige jord og drage fordel af et lag af muld og årlige befrugtning. De er ofte brugt foran husene, flerårig haver eller busk grænser.

Træ typer

Den mest kendte kornel træ er den østlige blomstrende kornel (Cornus florida), som er hårdføre i US Department of Agriculture zoner 5-8. Dette træ vil nå op på 20 til 30 fod høj, og har en yndefuld enkelt kuffert og sprede vandrette grene. Kousa kornel (Cornus kousa) er en lidt mindre træ, at nå en moden højde af 12 til 30 fod. Dens cremede hvide blomster blomstre flere uger efter Cornus florida. Begge typer er brugt i forstæder hjem landskaber, men også er plantet i japanske haver på grund af deres skulpturelle form og eksotiske udseende blomster.

Kornel buske

Nogle dogwoods betragtes buske. Rød Twig kornel (Cornus stolonifera), for eksempel, er en løvfældende busk, der vokser 7-9 fod høje. Dette eksemplar er bedst kendt for de lilla-røde stængler, at lysne vinterlandskab, men det giver interesse i andre årstider med sine små klynger af off-white forårsblomster, hvid sommer bær og rødt efterårsløv. Hardy i zoner 2 gennem 8, rød Twig kornel fungerer bedst i sol til halvskygge og er påfaldende foran mørke evergreens.

Vinter interesse

Nogle dogwoods er plantet udelukkende for vinteren interesse de giver. Den Tartarian kornel (C. alba) er gul-hvide blomster i foråret, men dens virkelige appel er dens klynge af blod-røde stængler, så slående mod Vinter sne. Pile-kornel (C. sericea) har hvide forårsblomster og lilla-rød til rød vinter stængler, der skiller sig ud glimrende mod vinterlandskab. Både vokse til omkring 10 fod høje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com