Kan du holde en Hibiscus træ indendørs året rundt?

May 8

Kan du holde en Hibiscus træ indendørs året rundt?

Tropiske hibiscus træer kan dyrkes i plantageejere, der holder deres størrelse lille og gør det muligt for gartnere at flytte planterne til områder hvor de modtager de bedste vækstbetingelser. Hibiscus træer, der dyrkes i plantageejere kan med held holdt indendørs hele året, forudsat at de har den rigtige pleje til at holde dem sunde.

Belysning og temperatur

Hibiscus træer er tropiske planter, hvilket betyder, at de kræver høje temperaturer og fugt til at vokse med succes og fortsætte med at producere blade og blomster. Temperaturen må ikke falde til under omkring 60 grader Fahrenheit i løbet af året til at holde hibiscus sund. Tropiske træer som hibiscus kræver en hel del af sollys; holde hibiscus træet hvor den modtager flere timer af direkte sollys hver dag eller give det en vokse lampe.

Behov for vand

Hibiscus træer bør holdes i en plantageejer, der tillader vand at dræne fra bunden af beholderen; Dette hjælper med at forhindre jord-baserede svampesygdomme, der kan dræbe træet hibiscus. Vand hibiscus træet i det mindste en gang om ugen. Hibiscus træer behøver fugtig jord at vokse ordentligt og transportere næringsstoffer i hele hele anlægget. Den øverste tomme af jord skal tørre ud mellem vandingerne at forhindre overwatering hibiscus og forårsager helbredsproblemer.

Gødning

Hibiscus træer bør være befrugtet årligt i det tidlige forår til at give dem med næringsstoffer for resten af vækstsæsonen. Hibiscus træer, der dyrkes indendørs i plantageejere har ikke adgang til naturlige næringsstoffer i jorden, så supplere planter jord med gødning giver hibiscus med kvælstof, fosfor og kalium der kræves for succesfuld vækst hvert år. Bruge en gødning beregnet til tropiske planter til de bedste resultater med en indendørs hibiscus.

Beskæring

Indendørs hibiscus træer har brug for årlige beskæring til at holde deres grene, sunde, velformede og passende størrelse til objektbeholderen. Fjerne døde grene eller grene, der har lidt fra sygdomme at holde hibiscus træet vokser. Forme træet og fjerne enhver vildtvoksende grene, der interfererer med formen på træet hibiscus. Store hibiscus træer bør overføres til en ny gryde eller alvorligt beskåret for at holde dem vokser i en plantageejer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com