Sådan Care for Cedar træ & tømmer

May 8

Sådan Care for Cedar træ & tømmer

Finkornet cedertræ er et populært valg til snedkere og tømrere gør både indendørs og udendørs produkter, fra hegn og dæk møbler og dekorationer. De små korn af træ gør det naturligt resistente over for insekter, rot, svamp og andre fælles problemer, træ, og den naturlige farve giver et rustikt udseende til enhver anvendelse. Omhyggelig rengøring af træ vil holde det ser sit bedste, og du kan også vælge at afslutte eller beskytte træet med naturlige olier til at opretholde det som-ny udseendet af cedertræ produkter.

Instruktioner

•Fyld en spand med 1 gallon af varmt vand. Føje 3-½ DL af husholdningernes blegemiddel og 1 ounce flydende skålen vaske til gallon af varmt vand og omrøres grundigt for at sikre de er blandet sammen.

•Soak en klud, svamp eller blød børste krat pensel i vaske-og rengøringsmidler blandingen. Ren cedar overfladen med denne blanding. Bleach vil dræbe enhver skimmelsporer, som har congregated på overfladen. Denne blanding vil også fjerne alle lag af snavs eller støv, afslører den sande cedar farve nedenunder.

•Wash træ én gang hver sjette måned eller efter behov for at fjerne overflade snavs og støv. De faktiske rengøringsbehov varierer, afhængigt af hvordan stærkt den cedar varen skal bruges.

•Applicer et tyndt lag af linolie til cedar efter rengøring. Arbejde det ind i overfladen med en polering klud eller fnugfri klud; altid arbejde i retning af kornet. Dette vil forbedre naturligt udseende af cedertræ og bringer ud kornet og vil også give et tyndt lag af beskyttelse af træ.

Tips & advarsler

  • Du kan plette og forsegle cedertræ samt, afhængigt af dine indstillinger for udseendet af træ. Tætnet og unstained cedar vil alder til en lys grå farve uden skader. Hvis du pletten af cedertræ, genanvende pletten hvert andet år.
  • Du kan male over cedar, men malingen bliver fuldt trænge kornet, og du vil sandsynligvis ikke kunne fratage maling væk senere. Kun male hvis du er sikker på, du ikke ønsker den naturlige cedar look.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com