Hvordan man dyrker Hickory træer fra nødder

May 8

Hvordan man dyrker Hickory træer fra nødder

Hickory, et medlem af familien valnød er et langsomt voksende, langlivet, løvfældende træ træ. Det kan tage op til 40 år at producere møtrikker, men efter, der vil fortsætte med at producere mere end et århundrede. Som valnødder, hickory frø har brug for en periode af kolde stratificering for at spire. Hvis du ønsker at dyrke en hickory træ fra frø, indsamle nødder i oktober når de begynder at falde. Hold øje med konkurrencen, selv om. Ifølge University of Maine er hickory nødder en livret af sorte bjørne.

Instruktioner

• Indsamle hickory nødder når de falder ned fra træet. Frugten er rund og grønne, lidt større end en golfbold. Skræl skrog væk med fingrene, afsløre den hårde afskallede møtrik inde. Kassér Skrogene.

•Soak den afskallede nødder i en skål med vand i to til fire dage, skifte vandet to gange om dagen. Forberede små containere for stratificering af fylde dem med fugtig, soilless potning medium. Plantefrø 2 inches dyb i containerne, et frø i hver.

•Sæt containere i plastikposer, sikre toppen med twist ties og sæt i køleskabet for 90 til 120 dage. Denne proces kaldes kold stratificering, efterligner betingelserne af vinteren og er nødvendige for at gøre hickory frø spirer. Holde mediet, fugtig, men ikke mættet, i hele denne periode.

•Tag containere fra køleskabet efter kolde stratificering. Placere dem i et varmt, solrigt sted og fortsætte med at holde fugtigt indtil hickory frøet spirer, som regel inden for de næste 60 dage. Frø vil spire en pælerod før du sender ud en grøn skyde over jorden.

•Flyt containere udendørs i slutningen af foråret. Transplantation i jorden på en solrig, veldrænet sted af sensommeren. Surround hickory sætteplante med en wire bur til at beskytte det fra kaniner, groundhogs og hjorte.

Tips & advarsler

  • Hickory træer er selvbestøvende, så du kun behøver at plante et træ for at til sidst få hickory nødder.
  • Hickory træer vokser meget langsomt. Hvis du er ivrig efter at vokse et stort træ hurtigere, kan du købe en 3 - 5 fods modellen i stedet for at vokse træet fra frø.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com