Hvordan man dyrker Salvia frø

May 9

Salvia findes i hundredvis af arter og masser af farve. Det kommer fra hvad anses en sage plante og er faktisk lagt ind under flower kategori. Med alle variationerne er Salvia faktisk en temmelig let blomst at udbrede, vokse til en smuk flow af farver og selv fange ikke kun frø, men hjerter af alle, der ser disse skønheder. Salvia blomst kommer i en overflod af farver, der spænder fra rød, blå, lilla, pink og endda en scarlet orange. En årlig blomst i koldere klimaer vil fortsætte med at vokse, hvis du knivspids off de blomster, som er døende eller døde.

Instruktioner

Hvordan man dyrker Salvia blomster fra frø

•Alle frø du har bør holdes i tørt, forseglede beholdere til at holde dem levedygtige. Det menes, som med mange forskellige typer af frø, du kan holde dem endnu længere, hvis du placerer dem i dit køleskab.Du skal starte ud med en god kvalitet pottemuld med god dræning. Frøene er lille, så når vanding, i første omgang bør du pre vand din jord og derefter vand med en væge system eller fra bunden af dine planter ved at placere beholderen i en vanding skål lavet til krukker eller i en lille skål.

•Plant dine frø kun 2 til 3 millimeter dybe (mellem 0,08 og 0,1 tommer). Frøene kan være langsomt voksende, så tålmodighed er nødvendigt med disse planter. Inden for 2 til 4 uger bør dine frøplanter begynde at dukke op. Sørge for at sikre, at rumtemperaturen planter vokser i er mellem 60 til 80 grader.

•Begin til at gøde din nye stiklinger eller din nyoprettede planter fra frø efter dine planter er en måned eller mere gammel eller have nået mindst 2 in. i højden. Brug kun halv styrke gødning for de første par gange du befrugte dem for ikke at brænde dine nye planter. Efter først videre par gange derefter til hvad instruktionerne er for fuld styrke baseret på den gødning, du bruger. Ikke over fodre nye planter og planter, fordi de er følsomme over for at få for meget gødning og kan ende op med brændte, døende eller deforme planter, hvis de anvendes i overskud.

•Når dine planter er vokset i et par måneder, planen på re potning dem. Salvia blomster gerne have masser af rod plads og kan lide ikke overskydende beløb af direkte sol så er det bedst at placere dem i en let skygge; at give dem kun 2 til 4 timer for direkte lys. Hvis plantet direkte i jorden, dine planter kan vokse meget hurtigt og i seks måneder kan vokse op til mindst to meter.

•Efter planterne nå én meter du måske bemærke nogle bøjning af stænglerne. Stænglerne er ikke stærkt, når de når over heights af en meter. Hvis stilke ikke gør bryde, men bøje til jorden og kontakte jorden, er de kendt at root på den kontakt sted og starte nye stængler og planter fra den pågældende placering. Hvis du tillader din plante til at vokse på denne måde er du sikker på at have mange sæt af blomster fra blot én plante i en kort tid.

Tips & advarsler

  • Den Salvia ideelle temperaturområdet er fra 60 til 80 grader. Planterne vil nemt tåle temperaturer omkring 18 grader ovenfor og nedenfor angivet, men du er sikker på at se langsom vækst, hvis planterne er dyrket uden for deres ideelle område. Salvia foretrækker også en rimelig mængde af luftfugtighed, over 50 procent er hvad gør planterne lykkeligste. Fugt gør også salvia planter meget glad. Dette kan gøres ved dug dine planter med en vand mister eller sprøjte. Dug dine planter hjælper også til at afskrække enhver fejl fra opholder sig på din nye eller ældre salvia planter samt rengøring blade af støv eller snavs, der kan have akkumuleret på dem. Husk at salvia planter starter ud som en langsomt voksende plante og hver gang du skifter fra en mindre gryde til en større potte, det vil tage nogen tid for din plante til at inddrive og starte sin vækst igen igen. Selv om den større potte, jo større dit anlæg vil få, men denne plante tager tid, tålmodighed og kærlig pleje at trives. Husk at hvis du ønsker din plante til at vokse "tall", skal du sætte en støtte på grund af sit svage stængler, når det har passeret en fod høje. Hvis du tillader din plante at hænge og ønskede at reproducere side planter, give omsorg og støtte til dem stilke, som de vokser indtil de når jorden igen. Når på rodniveauet af salvia vil tage sig af resten af den igen rode proces hvis jorden du placerer stilken på er optimale voksende betingelse for det (godt drænet, god pottemuld eller tilsvarende).
  • Salvia planter kan ikke lide tør luft. Deforme vækst opstår ofte, når det sættes i tør luft. Mini til større drivhuse er meget tilstrækkelige til at opnå og holde de bedste vækstbetingelser for din salvia planter. Disse typer af voksende "huse" ikke kun hjælpe til at holde på fugt og fugtighed niveau på højre punkt, men også giver nok lys, men ikke for meget for optimale vækstbetingelser.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com