Hjemmelavet sikkerhed for en Garage

May 9

Hjemmelavet sikkerhed for en Garage

En garage er ofte et opbevaringsrum, ikke kun for biler, men for værktøj, sportsudstyr og andre genstande. Hvis der knyttet til et hus, giver en garage indrejse i hjemmet. Garagen er et mål for hackere, der ønsker at tage biler og anden ejendom fra garagen samt få adgang til huset og dets beboere eller indhold. Sikre din garage med billige materialer og hjem arbejdskraft.

Windows

Windows giver lys til en garage, men er sårbare over for ubudne gæster. Bryde glas kan ikke høres i huset, men det lader en tyv ind i dit hjem i sekunder. Dække glas med statisk solen film, en hård plastik, som du anvender med vand og en svamp. Klippe solen filmen til at passe vinduer i garage vægge, sidedør eller vigtigste garageport. Holdbare solen film beskytter vinduer af brud og i mørke nuancer, forhindrer folk i at se ind i din garage. Beskytte glidende windows med simpel vindue låse eller en stærk stick, der kiler i sporet så vinduet ikke kan være poppet åbne.

Sidedøre

Side garageporte pop ofte åbne med en skruetrækker eller koben. Tynd indrejse døre kan bryde ud med et par spark. En hasp og hængelås ovenfor dørhåndtaget sikrer de fleste døre. Installere beslag på hver side af døren og skub en 2 x 4 bord over døren og ind i parenteserne som forstærkning. Skru hardware klud eller en metal grill i døren på tværs af tynde paneler eller windows. Sparkeplader er plast eller metal plader, der skruer ind i døren og aflede spark. Gøre en fra metal eller kraftig plast, eller købe en boret sparkeplade på en hardware butik. Det installeres på få minutter. Erstatte lavvandede lås skruer med dybt 3-tommer skruer i dørkarmen.

Garageport

Inde i garagen, installere en glidende bolt på hver side af garageporten. Både når du er hjemme og når du vil være væk i et stykke tid skubbe bolten i låsen, så at døren kan åbnes udefra. Husk at trække bolten når du åbne garageporten. Installere en stor kighul i garageporten, så du kan se ud uden at løfte døren. Installere en anden kighul på posten gadedøren, så du kan se ind i garagen fra huset.

Automatiske døre

Låse din bil eller fjerne din remote garage døråbner, når bilen er uden for garagen. Tyve kan tage fjernbetjeningen og vende tilbage senere for at køre ind i garagen, fratage garage værktøjer og komme ind den hjemme ubeset at tage værdifuld egenskab. Når du er væk fra hjemmet på ferie, trække sikkerhed låsen, der deaktiverer den automatiske døråbner. Når du er ude af byen, frakoble den automatiske oplukker eller slå afbryderen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com