Sådan køber du en bolig med Foundation problemer

May 9

Sådan køber du en bolig med Foundation problemer

Købere overvejer en ejendom med foundation problemer kan nogle gange føler nervøs for at foretage et køb i størrelsesorden med sådan en indlysende fejl. Dog kan købe en ejendom med foundation problemer være meget enklere end en køber måske i første omgang klar.

Uafhængig inspektion

At få en uafhængig inspektion af enhver ejendom er afgørende og endnu vigtigere, når foundation problemer er indlysende. Hvis en sælger har oplyst tidligere fundament problemer skriftligt, bør køber overveje at hyre en bygningsingeniør til at få en grundig billede af spektret af skaden. Dette er vigtigt, om skaden er repareret, eller selv om det ikke. Hvis fundament problemer er afdækket under inspektionen proces, bør på det tidspunkt en køber straks kontakte en bygningsingeniør. Omkostningerne ved en bygningsingeniør vil variere fra $300 til $500.

Repareret eller skadevirkningen

Egenskaber, der har haft foundation reparationer afsluttet bør have et fundament, reparere betænkning ud over en garanti fra den entreprenør, der udføres reparationer. Dette vil berettige en sælgers prisforlangende. Egenskaber, som har afsløret fundament problemer bør redegøre for, i prisforlangende, og være mindre end sammenlignelige i nærheden egenskaber uden fundament problemer. Købere kan tilbyde at finansiere et større prisforlangende, hvis kontrakten er skrevet på en sådan måde, der gør det muligt for køberen at modtage kompensation for foundation reparationer ved lukketid, at sikre, at salgsprisen er svarer til den anslåede værdi.

Tilbyde strategier

Enhver ejendom fejl kan have en effekt på opfattede værdi. Når at gøre et tilbud på en ejendom, der har enten haft foundation reparere eller har behov for foundation repair, bør køberen sørge for at alle kontrakt sprog er i hans favør, hvis ejendommen har yderligere skader eller ikke repareres før lukning. Dette kan opnås med bistand fra en professionel ejendomsmægler og en ejendomsmægler advokat.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com