Sådan får du flere store velsmagende tomater ud af dine planter

May 9

Gøre en simpel ting at dine tomatplanter vil forsikre du har flere tomater med bedre smag end du nogensinde troede muligt fra en plante! Mange af jer læser dette og sige... Ja lige! og aldrig give det en chance. Men hvis du er eventyrlystne og give det en chance, du kan grine ad dem, der tror, det er vrøvl. Teste dette ud, hvis du har 2 planter gør dette til en og se, hvis jeg ikke bare give dig rådgivning af tallet på hvordan man får flere tomater ud af bare en plante, der smager helt utroligt!

Instruktioner

•Først off du vil ikke gøre noget for at tomatplante indtil det begynder at blomstre. så plante din tomat som sædvanlig og placere din tomat bur over det og vente på at vokse en smule

•OK, din tomatplante vokset en smule og ser smuk. alle disse blade og nu et par blomster, højre? Nå, er en lidet kendt hemmeligheden at en tomatplante får de fleste af, hvad det skal vokse og trives i jorden og det behøver egentlig ikke disse blade. Faktisk forhindre disse blade det fra virkelig sætte en masse frugt. Alle planter energierne går til at gøre disse blade og lagring af næringsstoffer i blade i stedet for i tomater hvor vi vil have dem.

•So starter i bunden af anlægget, du vil fjerne alle bladene og enhver voksende grene, som ikke har blomster på dem. Kun forlade de top 3 blade... fjerne blade og grene med dine fingre tæt på de vigtigste stilk med en nedadgående bevægelse. Du fastgør dem ud. Brug ikke saks!

•Du vil finde, at din tomatplante vil sætte nye grene hvor du fjernet bladene. Du vil gerne gå tilbage senere for at fjerne disse. du vil kun 3 blade og grene med blomster på dem. de nye grene, du fjerner, kan du plante i en gryde med fugtig pottemuld mix. De fleste af disse vil vokse ind i nye tomatplanter for dig. Instant kloner!

Tips & advarsler

  • Som din tomatplante vokser vil du fortsætte med at fjerne blade og filialer uden blomster
  • Få din konservesfabrikker krukker klar og advare alle dine venner og naboer, vil du have flere tomater end du vil vide hvad de skal gøre med
  • Brug ikke saks til at fjerne stængler og blade, de vil forårsage sår at tage længere tid at helbrede og kunne blive smittet dræbe dit anlæg.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com