Hvad er farerne ved sort mug i din husstand?

May 10

Sort skimmel i en husholdning kan indebære en række risici for familier. Sort mug kan påvirke en persons helbred og ejendom. Selv om de fleste forme anses for at være harmløse, er sort mug ikke. Sort skimmel menes at være en af de mere giftige former for skimmelsvamp i boliger og bygninger.

Respiratoriske lidelser

Sort mug er en velkendt udløse end kan væsentligt betydning for børn og andre følsomme personer med astma. Indånde sort Mugsporer kan udløse en alvorlig astma angreb og påvirke livskvaliteten for en astmatiker. Astmatikere kan opleve hvæsen, åndenød og en brændende fornemmelse i lungerne. Sort mug kan også føre til luftvejsinfektioner hos personer, der udsættes for det over en længere periode. En respiratorisk infektion kan forårsage symptomer som en løbende næse, ondt i halsen og hoste.

Neurologiske lidelser

Sort mug kan føre til visse neurologiske lidelser i mennesker. Sort mug kan forårsage hukommelsestab, utydelig tale og hjernetåge. Hjernetåge er en type af forvirring, der resulterer i manglende mental klarhed. I sjældne tilfælde kan langvarig udsættelse for sort mug føre til en form for demens.

Mave-tarmkanalen

Langvarig udsættelse for sort mug kan føre til mave-tarmsygdomme, såsom irritabel tyktarm og diarré. De gastrointestinale lidelser, der skyldes eksponering for skimmel kan føre til et væld af andre symptomer som pludselig vægtændringer. Du kan også opleve mavesmerter, kramper og kvalme.

Skader på ejendom

Sort skimmel skaber små sporer, der har væsentlig indflydelse på din ejendom. Sort Mugsporer kan findes i tæpper, træ og papir. Skimmelvækst er almindeligt understøttes af andre materialer, fundet i hjemmet. Materialer såsom støv, maling og polstring kan forårsage sort mug at sprede sig til andre områder. Overflader, der ikke kan rengøres, der er inficeret med sort mug skal smides væk straks. Andre overflader, såsom gulve og vægge, der kan rengøres skal desinficeres grundigt for at slippe af sort mug. En blegemiddelopløsning er bedst for rengøring black mold, men det kan føre til misfarvning af tekstiler og andre overflader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com