Hvordan at vælge en placering til en over jorden Pool

May 10

En over jorden pool er en pulje, der er samlet og placeret på toppen af jorden. Over jorden puljer er beregnet til at blive midlertidige konstruktioner, der kan tages og sætte op et andet sted, hvis ønsket. Når du vælger en placering til en over jorden pool overveje flere faktorer såsom levelness af jorden, nærhed af vegetation og afstanden fra puljen til huset.

Instruktioner

•Vælg en placering, der har den rigtige mængde af skygge. En ideel pool indstilling vil have et skyggefuldt sted hvor du kan køle af, når solen er på sit højeste. Hvis du kan lide vand varme, undgå at placere poolen i en helt skyggefuldt sted.

•Sæt pool tæt på huset hvis du har børn. Små børn bør ikke bruge poolen uden opsyn. Hvis du har elementære-alderen børn kan du tillade dem at bruge swimmingpoolen, når du ikke er der, forudsat at du kan holde et vågent øje med dem. I så fald sted pool tæt nok til huset så du kan se dem fra et vindue i køkkenet eller stuen.

•Sæt pool på plant underlag. For at en over pool forbliver stabil skal jorden være så ensartede som muligt. Trække op så mange sten som du kan fra det område, du har valgt. Hvis jorden ikke er helt niveau bruge en plan til at måle det. Sted bits af jorden på toppen af det område, du har valgt indtil det er så lige som du kan gøre det. Dette vil undgå vand spild og en pulje, der kan lean til den ene side utilsigtet.

•Undgå at placere pool nær de fleste slags træer, hvis du kan. Træer maj stald blade at spilde i vandet, som kan gøre oprydning svært. Bladene kan også tilstoppe afløb af pool og stikke huller i foringen, som er vanskelige at reparere.

•Sæt pool ude af syne for naboer. Hvis kvarteret børn se poolen de kan være fristet til at gå i det, når du ikke hjemme. Dette kan resultere i utilsigtede drukneulykker. Prøv at placere den pulje, hvor det ikke kan ses fra gaden. Hvis du har intet andet valg end at placere den, hvor det er synligt, skal du installere et hegn rundt om poolen til at afværge uønskede besøgende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com